Nincs hívatlan betolakodó

Perforált lemez véd a nap sugarai és a betörők ellen

Betörőt senki nem lát szívesen a házában. A nyári kánikulában pedig a nap sugarait sem. A MEVACO expandált lemeze kiváló védelmet nyújt mindkettővel szemben. A Creativ Line ellipszis légies designja meglepően robusztus, ezenkívül lenyűgöző fényjátékot kelt életre az épület belső tereiben.

Üdvözöljük a fényjátékok házában!

A TWILS, egy olasz, ágyakat forgalmazó vállalat számára Marzio Piaser olyan különleges vendégházat tervezett, amelyben a központi szerepet a pihenés kapja. Éjjel és nappal - szólt a mottó, és mindezt a perforált lemeznek kellett megvalósítania, ami nemcsak a nap sugarai és a behatolás ellen véd, de esztétikája is lenyűgöző: robusztus, mégis könnyed. Mihelyt kisüt a nap, a belső terekben nap mint nap csodálatos és törékeny fényjáték kel életre.

Oldal nyomtatása

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.