Nincs hívatlan betolakodó

Perforált lemez véd a nap sugarai és a betörők ellen

Betörőt senki nem lát szívesen a házában. A nyári kánikulában pedig a nap sugarait sem. A MEVACO expandált lemeze kiváló védelmet nyújt mindkettővel szemben. A Creativ Line ellipszis légies designja meglepően robusztus, ezenkívül lenyűgöző fényjátékot kelt életre az épület belső tereiben.

Üdvözöljük a fényjátékok házában!

A TWILS, egy olasz, ágyakat forgalmazó vállalat számára Marzio Piaser olyan különleges vendégházat tervezett, amelyben a központi szerepet a pihenés kapja. Éjjel és nappal - szólt a mottó, és mindezt a perforált lemeznek kellett megvalósítania, ami nemcsak a nap sugarai és a behatolás ellen véd, de esztétikája is lenyűgöző: robusztus, mégis könnyed. Mihelyt kisüt a nap, a belső terekben nap mint nap csodálatos és törékeny fényjáték kel életre.

A TWILS név egyben program is:

A betűszó a testvérek, Tiziano, Wilma, Luisella és Simone Carnieletto keresztneveinek kezdőbetűiből áll össze. Ennek megfelelően a személyesség hatja át a vállalat filozófiáját is, amelyből az a kívánság fakadt, hogy a cég vendégei számára olyan fogadóteret alakítsanak ki, mintha a család személyes vendégei lennének. Marzio Piasernek remek ötlete támadt: Egy egykori lakóházat zárt tömbbé alakított át, amelyben a TWILS arculatának megfelelően két szín dominál: a fekete és a fehér. "Fontos volt az asszociáció az éjszakára és a nappalra” – meséli Marzio Piaser, akit Le Corbusier és a bécsi szecesszió mestere, Otto Wagner inspirált. "Világos nappal az épület sötétségbe borul, míg éjszaka, mikor bent kigyúlnak a fények, világosság övezi. Ezen hatás eléréséhez ideális a perforált lemez.” Marzio Piaser az épülettömb ablakait MEVACO-perforált lemezzel takarta el. „Az EVH 30x70 - 100x100-lyukasztásnak robusztus hatása van” – mondja az építész. „Viszont mihelyt kisüt a nap, a belső terekben csodálatos és törékeny fényjáték kel életre.“ Az esztétikum mellett nagy jelentőséggel bír Marzio Piaser számára a perforált lemez funkcionalitása is. „Árnyékolóként és a betörések elleni védelemre csak ajánlani tudom ezt az alapanyagot“ – mondja. „A perforált lemez tulajdonképpen olyan díszítőelem, amely több funkciót is képes ellátni.“ Az épülettömbben a vendégeket a kiállítóhelyiségek mellett egy olyan tér fogadja, ahol – mint ahogyan az olasz családoknál – a középen elhelyezett asztalnál bőséges lakomával kényeztetik őket. Nem kétséges, hogy a TWILS-nél még a külföldi vendégek is igazi olaszos pillanatokat élhetnek meg. Éppúgy, mint ahogyan a „The innovator for the art of relaxation“ is kívánta látogatóinak.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.