A perforált lemez és az üveghomlokzat találkozása

Napfénytető az olasz nyárban

Mit lehet tenni, ha éget a nap? Természetesen védekezni ellene. Lehetőség szerint mutatósan, amihez a legjobb választás a MEVACO Creativ Line perforált lemeze, ami kitűnően illeszkedik az üveghomlokzathoz. A napfénytető szellős, ennek ellenére megvéd a napsugarakat.

Fényjáték perforált lemezzel

Mi itt a hűvös Németországban nagyon is meg tudjuk érteni: Akinek Velencében saját háza van, azonnal épített magának egy napfénytetőt, olyat, ami az olasz napfényt is elvakítja. Marzio Piaser építész pedig rögtön tudja, mely alapanyag a legalkalmasabb erre. Egy öt méter magas perforált lemez felületet hatalmas üveghomlokzattal kombinált, így a tető átlátszó, mégis megszűri a napfényt, s napszaktól függően csodálatos fényjátékokat eredményez a belső terekben. Piaser rendkívüli ötlete pedig: Télen a tető az üveghomlokzattal megtartja a meleget.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.