Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

CSOMAGOLÁS & SZÁLLÍTÁS

Csomagolás Az expandált és perforált lemezek, ill. a hullám- és ponthegesztett rácsok csomagolása: - Az árut fa raklapokra (nem visszaváltható) helyezzük. A raklaponkénti max. súly 1,5 tonna. - A raklap talajtól mért magassága 60 mm (a hosszanti oldalról targoncázható). - A különböző alapanyagok elválasztására, valamint borításként kartonpapírt használunk. - Rögzítés keresztirányú pántoló szalagokkal. - A rakomány magasságától függően hosszirányú pántoló szalagokkal is rögzítünk, az éleket élvédővel látjuk el. - 2000 x 3000 mm méretű rácsok esetében a raklap minden oldalról targoncázható. (A talajtól mért magasság 110 mm.) - A perforált lemezeket 35 kg súlyig szállítótasakokba csomagoljuk. Profilok csomagolása: - Kb. 100 kg összsúlyig: kartonpapír borításba, hossza: 3000 mm - 100 kg összsúly felett: fa raklapra, hossza: 3050 mm (alapanyagtól függően) Sarokelemek, profilzáró sapkák, profil- és lemezrögzítő elemek csomagolása: - Kartondobozba, max. 20 kg-ig Szállítás A termékeket szakszerűen csomagoljuk, hogy azok biztonsággal érkezzenek a rendelési címre: - A szállítást egy általunk megbízott szállítóvállalat végzi. - Kisebb mennyiség esetén az árut csomagküldő szolgálat szállítja.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.