Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

MISSION EGYSZERŰBB 3.0: TÖBB MINT STANDARD

Nagyobb termékválaszték = több lehetőség. Ezt MI vállaljuk! Online eszköztárainkkal, a MEVACO Configuratorral és a MEVACO Product Designerrel az Ön által megálmodott termék egyedi lesz. Olyan, mint Ön, és olyan, mint az Ön megrendelői.

Amit mi ígérünk

Segítünk, hogy az Ön számára továbbra is minden lenyűgözően egyszerű maradjon. Standard termékek, egyei méretek vagy formák? Esetleg teljes lemezkészlet? - Ahogy eddig is: Megrendelheti online. Egyszerűen és rövid szállítási határidővel. Keressük közösen a megoldást! Tegyen egy próbát, s ismerje meg online eszköztárainkat!

A kívánt méretű termék testreszabásához próbálja ki online eszközeinket!

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.