Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

Lemezek és rácsok - többfunkciós designelemek

Kül- és beltéri alkalmazásokhoz

A fém mint alapanyag új beruházások és restaurálási munkálatok során egyaránt sokoldalúan alkalmazható. Az expandált és perforált lemezek, a hullám- és ponthegesztett rácsok vonzzák a tekintetet, találkozzunk velük akár beltérben, akár kültéren: dekorációként, homlokzatburkolatként, árnyékolóként, korlátként stb.

MEVACO termékek, tartozékok, alapanyagok - áttekintés

Fedezze fel a harmadik dimenziót - az expandált lemezzel!

Az expandált lemezeknek lenyűgöző a háromdimenziós optikájuk. Az egyenlő távolságban vágott és húzott lemezek valódi látványosságok - többek között lépcsőkorlátként.

Alkosson - perforált lemezzel!

Az egyenlő távolságban elhelyezett egyforma lyukak számtalan lehetőséget kínálnak. Nemcsak esztétikusak, funkcionálisak is - többek között homlokzatburkolatként vagy erkélykorlátként.

Zárja le a teret - hullámráccsal!

Az összefont fémhuzalok a kilátást nem, az illetéktelenek belépését azonban megakadályozzák. A hullámrácsok stabilak és megbízhatók - többek között kerítésként.

Tegye szellőssé és világossá - ponthegesztett ráccsal!

Stabil, mégis átengedi a fényt és a levegőt. A ponthegesztett rácsok kiválóan alkalmasak biztonsági és takaróelemként - többek között a gépgyártásban.

Szerezzen be mindent egy helyen! - A megfelelő tartozékok

Legyen az befoglaló profil, profilrögzítő elem, sarokelem, propfilzáró sapka vagy lemezrögzítő elem, a MEVACO minden alkalmazáshoz a megfelelő kiegészítő tartozékot kínálja.

Válassza ki az Önnek megfelelő alapanyagot!

Melyik tulajdonság a legmeghatározóbb az Ön projektjéhez? A különféle alapanyagok az Ön igényeinek megfelelően.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.