Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

A MEVACO A MAGÁNSZMÉLYEKÉRT

Nagyszerű, hogy MEVACO-termékkel szeretné otthonának megadni azt a bizonyos pluszt! Kérjük, vegye igénybe szakember segítségét, aki szívesen segít Önnek a megfelelő expandált vagy perforált lemez, illetve rács kiválasztásában, ötlete megvalósításában. Legyen az bútor, korlát, kertkapu, árnyékoló vagy egyedülálló homlokzat, a sokszínű felhasználási ötletek mind azt bizonyítják, hogyan valósíthatja meg elképzeléseit és alkothat maradandót a MEVACO termékeivel. Örömmel vesszük, ha az elkészült munkáról egy fotót küld nekünk. Így lehetséges, hogy az Ön alkalmazási ötlete is bekerül SHOWROOM-unkba.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.