Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

 • Christina Mayer
 • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
 • +49 (0)7161 5020-453
 • MEVACOPresseservice@mevaco.com
 • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

30.11.2014

Interjú Ägidius Junggal, a MEVACO európai értékesítési vezetőjével

Az olyan perforált fémek, mint perforált és expandált lemezek, ill. rácsok vezető európai gyártói és szállítói közül a MEVACO főként egyedülálló kiszolgálásával tűnik ki. A kis és közepes rendelési mennyiségek specialistájaként a MEVACO elsősorban a fémfeldolgozó vállalkozások partnere. Ägidius Jung, a MEVACO európai értékesítési vezetője azt árulja el, hogyan kívánják vevőiket a jövőben még jobban támogatni.

Jung úr, melyik perforált- vagy expandáltlemez-, esetleg rácsalkalmazás volt eddig a legszokatlanabb, amit a MEVACO partnerei készítettek?
A maga nemében minden ügyfelünk munkája egyedülálló – az csak az egyéni ízléstől függ, ki mit talál szépnek. Hogy partnereink egyéni ízlésvilágukat mind jobban meg tudják valósítani, termékpalettánk igen széles választékot kínál. Számunkra fontos, hogy a fémfeldolgozókat támogatni tudjuk abban, hogy saját megrendelőik egyéni elvárásainak meg tudjanak felelni. (A mellékletben fotók MEVACO-alkalmazásokról: üzletbelső expandált lemez falburkolattal, úszómedence kerítése perforált lemezből, lépcsőkorlát hullámrácsból.)

Milyen stratégiát követ a MEVACO annak érdekében, hogy a jövőben is megmaradhasson a perforált és expandált lemezek egyik vezető gyártójaként és szállítójaként?
A MEVACO-ra a fémfeldolgozó ipar mindig is gyártóként ÉS szolgáltatóként tekintett. Mivel a termékek a mi ágazatunkban hasonló színvonalat képviselnek, a szolgáltatás az, amely a vevők számára gyártó és gyártó közt jelentős különbséget eredményezhet.
Stratégiánk középpontjában ezért a gyors szállítás mellett termékpalettánk sokszínűsége áll. Folyamataink – az értékesítéstől a gyártásig – az egyedi méretben gyártott termékek gyors szállítására fókuszálnak. Mi pontosan a vevői igények alapján gyártunk, akár egyedi darabokat is, amelyekre a megrendelőnek nem kell hetekig várnia. A mi garanciánk alapján az áru legkésőbb 4 nap után elhagyja telepünket.
Az előbb említett egyediség és a garantáltan gyors szállítás az, ami vevőinknek biztonságot ad. Erre a biztonságra pedig ahhoz van szükség, hogy ők a saját munkájukra tudjanak összpontosítani.
Ön jól ismeri az Önök vevői körét, ill. a fémfeldolgozóknak az Önök termékeivel szemben támasztott igényeit. Miért tartja fontosnak, hogy egyénre szabott tanácsadással még közelebb kerüljenek vevőikhez? Egyre több partnerük számára fontos az egyediség, legyen az bútordarab, korlát, kertkapu, kerítés vagy egy egyedülálló homlokzat. Termékeinket nagyon széles körben alkalmazzák.Mi éppen ezen egyedi alkalmazásokban szeretnénk partnereinket támogatni úgy, hogy a megrendelt terméket pontosan az ő igényeiknek megfelelően gyártjuk. Mi a MEVACO-nál ezt kívánt méretű terméknek nevezzük, és a kreativitásnak aligha szabunk határt.
Az egyediség mellett az időtényező az, ami vevőink körében egyre fontosabb szerepet játszik. Nincs az az ember, aki manapság 6 hetet akarna várni a megrendelt árura – ennyi ideje ma már senkinek nincs! A vevők tehát egyediséget és gyorsaságot várnak – ám ez nem jelentheti, hogy a folyamatok bonyolulttá váljanak. Vezérelvünk ennek megfelelően: „Lenyűgözően egyszerű“. Ezen ígéretünket kívánjuk a jövőben mind jobban kiszélesíteni – azaz a fémfeldolgozók munkáját mindig egy kicsivel egyszerűbbé tenni.
Ennek érdekében indítottuk útjára az idén MI SEM EGYSZERŰBB mottó alatt a MEVACO új kezdeményezését. A MI SEM EGYSZERŰBB egy olyan program, amely a fémfeldolgozók számára egyértelművé teszi a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit, vagyis azt, hogy kínálatunk és szolgáltatásaink könnyebbé teszik mindennapi munkájukat. A MI SEM EGYSZERŰBB misszió alapját az egyszerűség érdekében kidolgozott 8 pontos programunk képezi

MI SEM EGYSZERŰBB ÉS 8 pontos program. Mit takar ez pontosan?
Nos, a MI SEM EGYSZERŰBB misszió alatt két dolog rejlik: Elsőként azt a szándékunkat fejezi ki, hogy egyszerűbbé szeretnénk tenni a fémfeldolgozók munkáját – a termék kiválasztásában, konfigurálásában, megrendelésében, vagyis mindenben.
Másrészt azt kívánjuk kifejezésre juttatni, hogy mit értékelnek bennünk azon vevőink, akik nap mint nap tőlünk rendelnek. Vagyis az egyszerűséget a velünk való együttműködésben.

8 pontos programunkban partnereink konkrét előnyeit fogalmaztuk meg.

 • Vevőink például azonnali felvilágosítást kapnak árukészletünkről és árainkról – azokról az árakról, amelyek már minden járulékos költséget tartalmaznak. A mi vevőinknek nem kell sokáig várniuk ajánlatunkra, majd számolgatni a csomagolás és a szállítás költségeit. Telefonon és az online shopban is azonnal kötelező érvényű, teljes árat adunk. Így ők nyomban tovább kalkulálhatnak, saját megrendelőik felé gyors ajánlatot tehetnek, ami valódi versenyelőnyt biztosít számukra. Mi valóban a fémfeldolgozók igényei alapján gyártunk, így ők a saját megrendelőik felől érkező legkülönlegesebb igényeknek is meg tudnak felelni. Ez ismét versenyelőnyt jelent számukra.
 • A MEVACO-nál nincs minimum rendelési mennyiség – mi már 1 db-tól is szállítunk. Mi csak azt a mennyiséget szállítjuk, amire a vevőnek szüksége van, így annak nem kell saját raktárkészletet tartania, ezzel megspórolva a saját raktár fenntartási költségeit.
 • Gyorsaságunk a gyártásban és a szállításban megkönnyíti partnereink időbeli tervezését. Saját sürgős megrendelések nem jelenthetnek számukra problémát, hiszen a MEVACO még az egyedi igényeknek megfelelően gyártott termékeket is max. 4 napon belül szállítja, nem beszélve a raktári termékekről, amelyeknek a rendelkezésre bocsátása max. 24 óra.
 • A MEVACO-nál elegendő egy telefonhívás vagy egy kattintás az egérrel, hogy a megrendelés útjára induljon, innentől kezdve minden automatikusan zajlik. Vevőinknek nem kell folyamatosan érdeklődniük, hogy mikor érkezik a kívánt áru, hogy minden rendben van-e rendelésükkel, vagy hogy az egyáltalán beérkezett-e. Partnereink, köszönhetően automatizált folyamatainknak, energiájukat nyugodtan saját munkájukra összpontosíthatják
 • Vevőink saját megrendelői nem tartanak nap mint nap valódi perforált vagy expandált lemezeket a kezükben. Igaz, egy-egy kép a termékválasztékról sokat segíthet – de igazán meggyőző a valóságos termékminta. Hogy a fémfeldolgozókat támogatni tudjuk a megrendelőikkel folytatott megbeszéléseik során, ingyenesen küldünk részükre valódi mintákat termékeinkből.
 • Összefoglalva: Minden szolgáltatásunk és folyamatunk arra szolgál, hogy vevőink dolgát egyszerűbbé tegyük – a termék kiválasztásától kezdve a megrendelésen át egészen a szállításig és a fizetésig. Annak érdekében, hogy partnereink saját munkájukra tudjanak összpontosítani, mi a „többit“ egyszerűbbé tesszük.

Milyen tervei vannak a MEVACO jövőjét illetően?
Számunkra különösen fontos a vevői igények ismerete. Üzleti modellünket, termékeinket, szolgáltatásainkat a jövőben csak akkor vagyunk képesek továbbfejleszteni és szélesíteni, ha ismerjük és értjük vevőinket, ill. az ő folyamataikat. Ezért szándékozunk mindinkább támogatni a vevőkkel folytatott párbeszédet, a partneri együttműködés erősítését. Saját folyamatainkat is tovább kívánjuk optimalizálni, hogy az igényeknek a jövőben még személyre szabottabban, még gyorsabban és egyszerűbben tudjunk megfelelni. Ennek érdekében folyik pillanatnyilag teljes számítástechnikai infrastruktúránk átalakítása is, amely még inkább alkalmazkodni fog partnereink elvárásaihoz.

Emelett fókuszálunk termékkínálatunk vevői igényeken alapuló további szélesítésére is. Sok minden lebeg még a szemünk előtt, melyet izgatottan várunk!

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

 • Legyen mindig tájékozott!
 • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
 • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.