01.11.2014

A MEVACO App

április Németországban mintegy 12 millióan használják az App alkalmazásokat. A német Statista közvéleménykutató reprezentatítv felmérése szerint a felhasználók elsősorban nem a játékokat és a szórakoztató programokat keresik. Az esetek 28%-ában a cél inkább az információkeresés, ill. annak közvetítése. A MEVACO az új App-jával ezen trendnek igyekszik megfelelni, amikor termékeit eredeti, 1:1 méretben kínálja bemutatásra, valamint számos nyelven teszi elérhetővé teljes katalógusát.

„Az App mára a mindennapok részévé vált, egyszerűbbé teszi az életünket“ – fogalmaz Astrid Ehm, a MEVACO kommunikációs vezetője. „Épp ezért tartottuk fontosnak, hogy ügyfeleink számára mi is megkönnyítsük rendeléseik lebonyolítását. Erre a célra fejlesztettük ki a MEVACO Originals-t,“ amelynek segítségével az építészek és a fémfeldolgozók ügyfeleiknek 186 eredetihez hű termékábra segítségével mutathatják be az expandált és perforált lemezeket, a hullám- és ponthegesztett rácsokat. Az ábrák nagyjából megfelelnek az eddig szokásos 160 x 250 mm-es méretnek. „Egy fémből készült termékminta elérheti akár a 300 grammot is“ – magyarázza Astrid Ehm. „Így annak az építésznek vagy fémfeldolgozó szakembernek, aki két tucatot visz magával, hogy vevőjének megmutassa, bőven van mit cipelnie. A MEVACO Originals-szal erre nincs többé szükség, hiszen termékeinket 1:1 méretben ezentúl mindig maguknál tudják tartani. Sőt, akár függőleges, akár vízszintes formátumban prezentálni is. Vagyis semmi nem áll útjában a tökéletes bemutatónak.“
A MEVACO-App-ba beépítettünk egy betűrendes gyorskereső funkciót. Az adott termék kiválasztásával másodpercek alatt megjelenik annak ábrája. „A bemutatót ez egyszerűbbé teszi, ezáltal még inkább felhasználóbaráttá“ – mondja Astrid Ehm. „A termékábrákat ezen felül összekapcsoltuk online shopunk termékválasztékával is, így regisztrált vásárlóink azonnal tájékoztatást kaphatnak az árakról, az alapanyagokról a szállítási határidőkről, ill. természetesen azonnal rendelhetnek is.“ Kombinálva mindezt a gyors szállítással – még ha egy darabos rendelési mennyiségről van is szó – vevőink kívánságait kényelmesen tudjuk teljesíteni. Nem beszélve arról, hogy az App-on a MEVACO aktuális katalógusai is elérhetőek német, angol, francia, olasz, magyar és lengyel nyelven. A MEVACO App ingyenesen letölthető közvetlenül iPadra vagy iTunesen keresztül az Apple App-Store oldalról, ill. a MEVACO saját honlapjáról: www.mevaco.hu/mevaco-app.