Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

30.09.2014

EGYSZERŰEN SIKERES – EGYSZERŰEN MEVACO

A MEVACO-nak expandált és perforált lemezek gyártójaként fontos partnereinek támogatása abban, hogy azok megrendelőik egyedi elképzeléseit teljesíteni tudják. A 2014 elején, életre hívott MI SEM EGYSZERŰBB küldetéssel a MEVACO vevőinek sikereit kívánja szolgálni. Az „egyszerű“ együttműködést a cég 2015-ben tovább optimalizálja.
Mivel a termékek az ágazaton belül hasonló színvonalat képviselnek, a szolgáltatás az, amely a vevők számára gyártó és gyártó közt jelentős különbséget eredményezhet. A MEVACO stratégiájának középpontjában ezért a gyors szállítás mellett termékpalettájának sokszínűsége áll. Folyamataikban – az értékesítéstől a gyártásig – az egyedi méretben gyártott termékek gyors szállítására fókuszálnak, amelyre a megrendelőnek nem kell hetekig várnia. A cég ígérete szerint az áru legkésőbb 4 nap alatt szállításra kész.

Az előbb említett egyediség és a garantáltan gyors szállítás az, ami a vevőknek biztonságot ad. Erre a biztonságra pedig azért van szükség, hogy ők is a saját munkájukra tudjanak összpontosítani, ezáltal sikeresek lenni. Idő- és költsgéhatékonyság, összpontosítás a valóban lényegesre, azaz a megrendelők kívánságainak optimális teljesítésére – mindez nagy jelentőséggel bír a fémfeldolgozók számára. Az egyediség mellett az időtényező az, ami a vevők körében egyre fontosabb szerepet játszik. Nincs az az ember, aki manapság 6 hetet akarna várni a megrendelt árura – ennyi ideje ma már senkinek nincs!
A vevők egyediséget és gyorsaságot várnak – ám a folyamatok nem válhatnak bonyolulttá. Éppen ezért a MEVACO vezérelve: „Lenyűgözően egyszerű“. Ezen ígéretüknek kívánnak a jövőben mindinkább megfelelni – azaz a fémfeldolgozók munkáját mindig egy kicsivel egyszerűbbé tenni. Ennek érdekében indította útjára a MEVACO az idén új kezdeményezését MI SEM EGYSZERŰBB mottó alatt. A MI SEM EGYSZERŰBB egy olyan széleskörű program, amely a fémfeldolgozók számára egyértelművé teszi a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit, azaz hogy kínálatuk és szolgáltatásaik könnyebbé teszik partnereik mindennapi munkáját.
A MI SEM EGYSZERŰBB misszió alapját az egyszerűség érdekében kidolgozott, a vevők előnyeit és érdekeit összefoglaló 8 pontos program képezi, amely teljes egészében olvasható a MEVACO honlapján: www.mevaco.hu
A MEVACO számára különösen fontos, hogy ismerje vevői igényeit. Ägidius Jung, európai értékesítési vezető biztos abban: „Üzleti modellünket, termékeinket, szolgáltatásainkat a jövőben csak akkor vagyunk képesek továbbfejleszteni és szélesíteni, ha valóban értjük vevőinket, ill. az ő folyamataikat. Ezért szeretnénk mindjobban támogatni a vevőkkel folytatott párbeszédet, erősíteni a partneri együttműködést, ezáltal elősegíteni partnereink sikeresebbé válását. 2015-ben saját folyamatainkat is tovább kívánjuk optimalizálni, hogy az igényeknek a jövőben még inkább személyre szabottan, még gyorsabban és még egyszerűbben tudjunk megfelelni.“

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.