Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.08.2015

Biztonság profi futballistáknak

Az 1. FC Ingolstadt 04 nemcsak a Bundesliga másodosztályában ér el szép eredményeket, de büszke lehet sokat ígérő tehetséggondozó munkájára is. Az U10-től az U23-ig remekül érzik magukat a csapatok a 15.800 férőhelyes Audi sportparkban. Nemcsak tehetséggondozó munkájukkal tettek szert hírnévre, de legújabb befektetésük alkalmával is, amelyhez a MEVACO rombusz 50x22x4, acél, 2,0 mm lemezvastagságú, utólag tűzihorganyzott expandált lemezét használták, az utánpótlást tolták előtérbe. Hogy az ifjúsági házat összekössék a kiszolgáló épülettel, amely helyet ad a szurkolók shopjának, az öltözőknek, a zuhanyzóknak és a szaunának, megbízást adtak egy 9 m hosszú híd megépítésére. Szép feladat a „Bajorország családi vállalkozása 2013“ címet viselő Gebrüder Peters Gebäudetechnik GmbH számára. Martin Höfelmayr így emlékszik vissza: „Egy ilyen hosszú híd esetében a téli és nyári hőmérséklet-eltérés miatt a hosszanti tágulás elérheti akár a 2,5 cm-t is. Ezt mindenképpen figyelembe kellett venni. Ami a MEVACO – biztonsági hálóként alkalmazott – rombusz 50x22x4, acél, 2,0 mm lemezvastagságú, utólag tűzihorganyzott expandált lemezét illeti, újabb kérdés kezdett el nyugtalanítani bennünket: Meg fog-e vetemedni a lemez a 400 ºC-os cinkfürdőben, vagy egyenes marad? Aggodalmunk azonban alaptalannak bizonyult, így a 80 my cinkbevonattal a fém abszolút ellenáll a rozsdának. Ennek ellenére utólag azért még porszórtuk, így a rozsda biztosan nem érheti el a fémet. Ami nagyon fontos, hiszen végül is a hídon a személyi élet biztosításáról van szó.” És hogy építették be az expandált lemezt? Martin Höfelmayr kérdésünkre válaszolva: „Végül az expandált lemezt négy keretre osztottuk fel, középen T-acéllal, kívülről pedig laposvassal erősítettük meg. Így optikailag létrejött a kívánt harmónia.“ Kiváló munkával az 1. FC Ingolstadtnál tehát nemcsak a gyepen találkozhatunk.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.