Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.08.2014

EGYSZERŰEN JOBB – A MEVACO termékminták az optimálistanácsadás érdekében

Az embernek öt érzékszerve van, amelyek segítségével információkat gyűjt a külvilágból: a látás, a hallás, a tapintás, a szaglás és az ízlelés. A médiából származó információdömping az elmúlt években a látást és a hallást igencsak próbára tette. Akusztikai és optikai csatornáink túlzott igénybevételnek vannak kitéve. MA már a hatékony tanácsadás érdekében célzottan több érzékszervet kell bevonni a kommunikációs folyamatba.

A MEVACO az egyszerűség érdekében meghirdetett 8 pontos programjában az„EGYSZERŰEN JOBB“ mottó alatt különleges szolgáltatással szeretné megkönnyíteni vevői mindennapi munkáját. Ehhez hozzátartozik az ingyenes termékminték gyors szállítása is. Egyszerűen informálni – ezt szeretné elérni a MEVACO, s ennek érdekében arra biztatja vevőit, hogy bátran vegyék igénybe az ingyenes termékminta-szolgáltatást. A perforált- és expandáltlemez-minták segítségével ugyanis a fémfeldolgozók saját megrendelőiket is jobban tudják tájékoztatni.

Az új MEVACO katalógusban ill. weboldalon megjelenő perforált- és expandáltlemez-ábrák egyértelmű vizuális képet adnak arról, hogyan néz ki és hat a valóságban egy adott termék. Öt érzékszervünk közül azonban leginkább a tapintásnak hiszünk. Mindannyian tudjuk, hogy egy eredeti termékminta mindennél meggyőzőbb. Az egyes termékekről alkotott kép kialakításához a leghatékonyabb segítséget a MEVACO által szállított expandált- és perforáltlemez-termékminták nyújtják. Még a legkritikusabb vevőt is viszonylag gyorsan meggyőzi, ha az expandált vagy a perforált lemezt láthatja és kézbe is veheti. Vagyis: aki megrendelőit optimális tanácsokkal szeretné ellátni, annak érdemes élni a lehetőséggel, és kérni a MEVACO ingyenes és gyorsan leszállított termékmintáit.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.