01.09.2014

EGYSZERŰEN JOBB – A MEVACO termékminták az optimálistanácsadás érdekében

Az embernek öt érzékszerve van, amelyek segítségével információkat gyűjt a külvilágból: a látás, a hallás, a tapintás, a szaglás és az ízlelés. A médiából származó információdömping az elmúlt években a látást és a hallást igencsak próbára tette. Akusztikai és optikai csatornáink túlzott igénybevételnek vannak kitéve. MA már a hatékony tanácsadás érdekében célzottan több érzékszervet kell bevonni a kommunikációs folyamatba.

A MEVACO az egyszerűség érdekében meghirdetett 8 pontos programjában az„EGYSZERŰEN JOBB“ mottó alatt különleges szolgáltatással szeretné megkönnyíteni vevői mindennapi munkáját. Ehhez hozzátartozik az ingyenes termékminték gyors szállítása is. Egyszerűen informálni – ezt szeretné elérni a MEVACO, s ennek érdekében arra biztatja vevőit, hogy bátran vegyék igénybe az ingyenes termékminta-szolgáltatást. A perforált- és expandáltlemez-minták segítségével ugyanis a fémfeldolgozók saját megrendelőiket is jobban tudják tájékoztatni.

Az új MEVACO katalógusban ill. weboldalon megjelenő perforált- és expandáltlemez-ábrák egyértelmű vizuális képet adnak arról, hogyan néz ki és hat a valóságban egy adott termék. Öt érzékszervünk közül azonban leginkább a tapintásnak hiszünk. Mindannyian tudjuk, hogy egy eredeti termékminta mindennél meggyőzőbb. Az egyes termékekről alkotott kép kialakításához a leghatékonyabb segítséget a MEVACO által szállított expandált- és perforáltlemez-termékminták nyújtják. Még a legkritikusabb vevőt is viszonylag gyorsan meggyőzi, ha az expandált vagy a perforált lemezt láthatja és kézbe is veheti. Vagyis: aki megrendelőit optimális tanácsokkal szeretné ellátni, annak érdemes élni a lehetőséggel, és kérni a MEVACO ingyenes és gyorsan leszállított termékmintáit.