Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.07.2014

Egyszerűen nagyobb választék! Megjelent az új MEVACO katalógus.

Még nyomdafriss a MEVACO új katalógusa, melynek kezelése rendkívül egyszerűvé vált: egyszerű a keresés, a termékek megtalálása és a rendelés. A MEVACO ezzel is egyszerűsíteni szeretné vevői kiszolgálását, akik az új katalógus segítségével gyorsan kereshetnek rá arra a termékre, amire épp szükségük van – legyen az expandált vagy perforált lemez, hullám- vagy ponthegesztett rács. Európa egyik vezető expandált- és perforáltlemez-gyártójaként, ill. szállítójaként a MEVACO új katalógusában is előtérbe helyezi vevőinek tett ígéretét: „Lenyűgözően egyszerű!“

Az új MEVACO katalógus praktikus, könnyen kezelhető és modern
Az új katalógus kezelése egyszerűbbé vált. A termékjellemzők és szolgáltatások világos, érthető leírása megkönnyíti a katalógusban való keresést, garantálja a teljes körű termékinformációt, és segít abban, hogy a vevő egyszerűen találja meg a számára leginkább megfelelő terméket. Ägidius Jung európai értékesítési vezető büszke az új katalógusra: „Termékeinket és szolgáltatásainkat világosan, egyszerűen áttekinthető formában, vevőbarát módon foglaltuk össze egy katalógusban, ezáltal is teljes képet nyújtva a MEVACO tevékenységéről. A MEVACO vevőinek tett, egyszerűsítésre vonatkozó ígérete megvalósul az új katalógus felépítésében és kezelhetőségében is.“

Még jobb minőség előzetes vevői felmérés alapján
Mielőtt az új MEVACO katalógus a nyomdába került volna, felépítését, tartalmát, használhatóságát a vevők körében tesztelték. „Tudni akartuk, hogy egyszerűsítésre való törekvésünk a katalógusban vevőink számára is nyilvánvalóvá válik-e“ – indokolja meg a közvéleménykutatást Ägidius Jung. A vevők véleményét és ötleteit ezért az új katalógus készítésekor nagyon komolyan figyelembe vették. „A katalógus végső soron a vevőknek és nem magunknak készül“ – hangsúlyozza az értékesítési vezető. Az A/4-es méretű katalógus egyszerű kezelése már a felhasználóbarát bevezetővel kezdődik egy felnyitható oldalon. Ez áttekintést ad a termékoldalak legfontosabb adatairól, megkönnyítve a gyors és egyszerű eligazodást. A felnyitható fül ezenfelül könyvjelzőként is jól használható.

A termékábrák – úgy, mint az előző katalógusban – itt is 1:1-es méretben tekinthetők meg. Ezúttal azonban még több felhasználási ötlet jelenik meg nagyobb méretben, több nézőpotból bemutatva az alkalmazást, hivatkozással a katalógusmegfelelő oldalára.

A megfelelő termék gyors kiválasztása, hasznos tippek
Egy regiszter segítségével közvetlenül is eljuthatunk a kívánt termékkategóriához, ill. más témákhoz. A kívánt méretű termék lépésről lépésre történő konfigurálása egyszerű, érthető, világosan szerkesztett.
A vevők számára nagy segítséget nyújtanak az új katalógusba beépített, egyszerűen és érthetően leírt, fényképekkel és műszaki információkkal kiegészített feldolgozási tippek. De a felhasználási ötletek is hamar világossá teszik, mely termék milyen célra a legmegfelelőbb: pl. hogy lég- és fényáteresztő képességének köszönhetően az expandált lemez kitűnően alkalmas árnyékolásra. A fémfeldolgozók munkájához hasznos tanácsokkal szolgálnak az olyan tippek, mint pl. az expandált lemezek befoglalása, élhajlítása, vágása vagy összeillesztése. A katalógusban perforált lemezekhez is találhatók továbbfeldolgozási ötletek, többek között tűzihorganyzáshoz vagy porszóráshoz.

Az új katalógus és a MI SEM EGYSZERŰBB misszió
Az új MEVACO katalógus „Egyszerűen nagyobb választék“ címével kitűnően illeszkedik a MEVACO új, MI SEM EGYSZERŰBB vevőkommunikációjához, amely elsősorban a fémfeldolgozóknak szól. A MI SEM EGYSZERŰBB egy olyan 8 pontos program, amely bemutatja azokat az egyszerűsítéseket, amelyeket a MEVACO szolgáltatásaiban partnereinek kínál. Legyen az akár 1 db-os rendelési mennyiség, azonnali all inclusive ár, A termék max. 4 nap alatt szállításra kész, belüli elküldése vagy a széleskörű termékminta-küldés – a MI SEM EGYSZERŰBB azt bizonyítja, hogy a MEVACO legfőbb elve a vevői elégedettség. És ez az új katalógusban is kifejezésre jut.

Az újonnan átdolgozott, 355 oldalas katalógus széles választékával és modern megjelenésével – elmondhatjuk – rendkívül áttekinthető és felhasználóbarát.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.