01.07.2014

Rendelés a MEVACO-nál – Egyszerűen problémamentes!

A vevők elégedettsége a MEVACO számára kiemelt fontosságú. A MEVACO átláthatósággal, ügyfélbarát szolgáltatásaival igyekszik vevőit megnyerni, ennek érdekében hívta életre „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt új vevőkommunikációját. Mely egy olyan 8 pontos programot, amely ami a partnerek számára megvilágítja a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit. A hatodik pontja: „EGYSZERŰEN PROBLÉMAMENTES” megbízhatóságát hangsúlyozza.

A MEVACO akár telefonos, akár a MEVACO online shopban történő rendeléseik esetében garantálja vevőinek,hogy a biztonságot. Vagyis pontosan azt szállítja, amit ügyfelei rendeltek, s mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Minden rendelés – legyen az akár 1 db-os mennyiség – max. 4 munkanapon belül szállításra kész, hiszen a MEVACO ígérete így hangzik: A fémfeldolgozók bennünk bátran bízhatnak!  Nincs szükség folytonos rákérdezésre, utána érdeklődésre. A megrendelés után ugyanis minden automatikusan megy a maga útján. Az efajta vevőközpontúság a vállalat számára kiemelten fontos, hiszen a partnerek is csak így nyerhetik el saját vevőik bizalmát és elégedettségét.

A MEVACO termékei, így perforált és expandált lemezek, hullám- és ponthegesztett rácsok egyéni lyukasztással és szemformával, kívánság szerinti alapanyagból, méretben és vágásfajtával, könnyedén rendelhetők mind online, mind telefonon – akár 1 db-os mennyiségben is. Figyelemre méltó az 1 db-os rendelési és szállítási lehetőség mellett a MEVACO azon ígérete, hogy a megrendelt áru már max. 4 munkanapon belül szállításra kész.