Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

30.06.2014

Rendelés a MEVACO-nál – Egyszerűen problémamentes!

A vevők elégedettsége a MEVACO számára kiemelt fontosságú. A MEVACO átláthatósággal, ügyfélbarát szolgáltatásaival igyekszik vevőit megnyerni, ennek érdekében hívta életre „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt új vevőkommunikációját. Mely egy olyan 8 pontos programot, amely ami a partnerek számára megvilágítja a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit. A hatodik pontja: „EGYSZERŰEN PROBLÉMAMENTES” megbízhatóságát hangsúlyozza.

A MEVACO akár telefonos, akár a MEVACO online shopban történő rendeléseik esetében garantálja vevőinek,hogy a biztonságot. Vagyis pontosan azt szállítja, amit ügyfelei rendeltek, s mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Minden rendelés – legyen az akár 1 db-os mennyiség – max. 4 munkanapon belül szállításra kész, hiszen a MEVACO ígérete így hangzik: A fémfeldolgozók bennünk bátran bízhatnak!  Nincs szükség folytonos rákérdezésre, utána érdeklődésre. A megrendelés után ugyanis minden automatikusan megy a maga útján. Az efajta vevőközpontúság a vállalat számára kiemelten fontos, hiszen a partnerek is csak így nyerhetik el saját vevőik bizalmát és elégedettségét.

A MEVACO termékei, így perforált és expandált lemezek, hullám- és ponthegesztett rácsok egyéni lyukasztással és szemformával, kívánság szerinti alapanyagból, méretben és vágásfajtával, könnyedén rendelhetők mind online, mind telefonon – akár 1 db-os mennyiségben is. Figyelemre méltó az 1 db-os rendelési és szállítási lehetőség mellett a MEVACO azon ígérete, hogy a megrendelt áru már max. 4 munkanapon belül szállításra kész.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.