Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.05.2015

Szellős eszköztároló pompás alpesi környezetben

Az Ausztria Tirol tartományában fekvő Imst történelmi ivókútjai miatt a „kutak városaként“ ismert. Akinek pedig kissé feljebb kúszik a tekintete, azt a több mint 2.700 m magas, pompás Muttekopf-csúcs ejti ámulatba. Az iskolát, amely a sportfakultációs osztályoknak olyan tevékenységeket is kínál, mint a mászás, síelés, szánkózás, mountainbike, 2010-2012-ben átépítették. Az eszköztárolónak, amire már ugyancsak szükség volt, jól szellőzőnek kellett lennie, hogy alkalmas legyen nedves eszközök elhelyezésére is. „Az expandált lemeznek elsősorban két, nagyon is gyakorlatias előnye van“ – mondja a munkát elvállaló lakatos, Dieter Lugsteiner. „Egyrészt, hogy takar, másrészt hogy átengedi a levegőt. Megnéztem a MEVACO termékmintáit, és választottam: a rombusz 62x25,5x9,1, alumínium, antracit színben porszórt expandált lemez felelt meg az igényeinknek. Kezdettől fogva ragaszkodtam a műanyag-borításhoz, hogy kizárjuk bármiféle, éles élek okozta sérülés veszélyét. A széles stégek miatt az anyagot gond nélkül fel lehetett erősíteni.” Dieter Lugsteiner, aki a családi vállalkozást már a harmadik generációban vezeti, esküszik az expandált lemezre: „Nemrég az iskola szeméttárolóját újítottuk fel. Ebben az esetben is lényeges volt, hogy masszív és jól szellőző legyen, így újfent expandált lemezt alkalmaztam.” És ha a diákok alkalmanként Dieter Lugsteiner munkáit sportcélokra is használják: a MEVACO expandált lemeze azt is könnyedén átvészeli.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.