Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.05.2014

Zavartalan az úszás, a fürdés és a lubickolás

Egy GfK-tanulmány szerint Németországban 660.000 magánszemély rendelkezik úszómedencével, s ez a szám évente 12.000-rel gyarapszik. Ezzel a Szövetségi Köztársaság felzárkózik Európa éllovasai, Franciaország és Spanyolország mögé. Ebben a jövedelmező üzletágban kínál úszómedencéket és azok tartozékait Petra Ketzer vöhringi vállalkozása, a „Rund ums Schwimmbad“. A térelválasztók körében egyre népszerűbb alapanyag a MEVACO-perforált lemez. „Mivel az építési telkek egyre kisebbek, egyre többen döntenek a privát szféra nyugalmát biztosító térelvélasztó mellett“ – vázolja a vállalkozás vezetője. „Régebben palánkokat vagy sövényeket alkalmaztak, mára ez azonban már a múlté.“ Ehelyett a megrendelők egyre kényelmesebb megoldások, mint például a MEVACO 2 mm vastag -Rg 20-48,5-es tűzihorganyzott acél perforált lemeze mellett döntenek. „Ez az alapanyag sok előnyt kínál. Míg a fa- vagy sövénykerítés állandó karbantartást igényel és szennyezheti a vizet, a MEVACO perforált lemezből készült térleválasztó nem igényel törődést. Ellenáll a széllnek és az esőnek, s megfelelő méretű lyukasztása miatt a nyitottság érzetét is kelti, anélkül hogy le kellene mondanunk a magánszféra bensőségességéről“ – magyarázza Petra Ketzer. „Aki a kényelmet szereti, nem talál jobb térelválasztót.“ A MEVACO perforált lemezével a vállalat így újabb felhasználási lehetőséget teremtett egy fellendülő sikerágazatban.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.