Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

30.04.2014

EGYSZERŰEN ÉRKEZIK MINDEN. – Takarítsa meg raktározási költségeit!

A MEVACO „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt új vevőkommunikációt indított útjára. A „MI SEM EGYSZERŰBB“ egy olyan széleskörű program, amely a partnerek számára megvilágítja a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit. A MEVACO által jelenleg előtérbe helyezett szolgáltatások célja, hogy megkönnyítsék vevőik, azaz a fémfeldolgozók munkáját. Az egyszerűség érdekében kidolgozott 8 pontos program negyedik, „EGYSZERŰEN ÉRKEZIK MINDEN“ pontja a raktározás költségeinek megtakarításáról szól.

A fémfeldolgozók gyakran nem tudják, hogyan bonyolítsák rendeléseiket. Pedig érdemes lenne átállniuk a konfigurált perforált vagy expandált lemezek, rácsok előzetes megrendeléséről az egyedi megbízásokra. Ha valaki eddig standard lemezeket modelleket tartott raktárán, majd azokat vevői igényei alapján alakította, mostantól a MEVACO egyedi méretre készített termékeivel jelentős költségeket takaríthat meg. Az áruk raktározása helyett A MEVACO weboldalán a szükséges termékjellemzők egyszerűen online megtekinthetők, megadhatók, és bármikor komplett árajánlat készíthető.
Ugyanilyen egyszerűen bonyolítható minden természetesen telefonon is. Rendkívüli azonban, hogy a MEVACO az egyéni igények alapján megrendelt terméket garantáltan 4 munkanap alatt legyártja, majd a vevőhöz, vagy akár a beépítés helyére szállítja. A fémfeldolgozóknak nem kell tehát többé saját raktárt fenntartaniuk – a MEVACO kívánt méretű termékeivel minden ugyanolyan gyorsan történik, sőt a raktározás és az egyéb kezelési költségek még meg is takaríthatók. Miért ne engedhetnénk meg magunknak hát azt a szabadságot, hogy csak akkor rendeljük meg a szükséges alapanyagot vagy terméket, amikor valóban szükségünk van rá?

A MEVACO számára már régóta sarkalatos kérdés saját és partnerei munkafolyamatainak egyszerűsítése. A MI SEM EGYSZERŰBB misszió keretében a vállalat kidolgozta 8 pontos programját az egyszerűségről, melyben a legfontosabb érveket sorojuk fel, miért érdemes a MEVACO-t választani. Fókuszálva a gyors szállítás mellett a széleskörű termékpalettára: Minden folyamatot – a beszerzéstől a gyártáson át, egészen az áru értékesítéséig és szállításáig – az egyedi igények alapján gyártott termékek gyors rendelkezésre bocsátása jellemez. Bármely termék rendelhető már 1 db-os mennyiségben is. A partnerek így

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.