Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.03.2014

A MEVACO egyszerűbbé teszi vevői megrendelését – az új generációs online shop

A MEVACO a 2014-es évtől erőteljesebben fókuszál a vásárlóival való kommunikációra, a velük való hosszú távú partnerségre. A nemrég átdolgozott, modern megjelenésű online shoppal a MEVACO vevői számára egyértelművé teszi, hogy nem csupán egy perforált és expandált lemez gyártóval, sokkal inkább egy teljes körű szolgáltatásokat nyújtó vállalattal állnak kapcsolatban. Az új webes megjelenés illeszkedik a vállallat már több éve meghirdetett ígéretéhez: „Lenyűgözően egyszerű“. A MEVACO a legegyszerűbb kérdéstől kezdve a megrendelésen át egészen a gyors szállításig teljes körű szolgáltatásokat kínál.

A nagyobb vevőközpontúság nyitányának számít a 2014-es évre újonnan felépített webes megjelenés és a könnyebben kezelhető online shop. Érzékelhető mindez nemcsak a weboldal felhasználóbarátabb, jobb áttekinthetőségén, de olyan, a vevői igényeket szem előtt tartó, intelligens funkciókon keresztül is, mint pl. a jobb szűrési feltételekkel megerősített, egyszerű termékkereső, az összetett keresés lehetősége, a különféle alkalmazási céloknak megfelelő termékajánlások, az online lemezkonfigurálás, a kiválasztott perforált lemeznek megfelelő befoglaló profilok listája vagy a gyors árajánlattételhez elengedhetetlenül szükséges azonnali árinformáció.
Az egyszerűbb, felhasználóbarátabb funkciók mellett, amelyek a kívánt lemezhez vezetnek, a vásárló a perforált és expandált lemezek, a hullám- és ponthegesztett rácsok több mint 30 bemutatott alkalmazási lehetőségén keresztül ötleteket is kaphat. A képpel és szöveggel prezentált példák, melyek a weboldal Ötletek c. menüpontjában kaptak helyet, Európa szerte megvalósult kül- és beltéri, homlokzat- vagy bútoralkalmazások, melyek építészektől és fémfeldolgozással foglalkozó szakemberektől származnak.
A weboldal jobb struktúrája, funkciói és megjelenése kiegészítéseként a látogató kényelmesen átlapozhatja a MEVACO teljes katalógusát és online brossúráit, 1:1 méretben megnézheti a neki tetsző terméket, információt kaphat az alapanyagok,
szemformák, lyukasztási lehetőségek, méretek és vágásfajták teljes palettájáról. A cikkszám alapján történő egyszerű és közvetlen rendelés épp úgy lehetséges, mint a szegéllyel rendelkező lemezek online konfigurálása. Ami pedig még vonzóbb, hogy minden online rendelés esetén árengedményt adunk!

Miután a vásárló regisztrálta magát az online shopban, lehetősége van nemcsak a termékek közötti sokoldalú keresésre, de olyan széleskörű szolgáltatások igénybevételére is, mint az akár 1 db-os rendelési mennyiség, a gyors és megbízható szállítás – raktári termékek esetében 24 órán belül, egyedi méretű termékek esetében 4 napon belül – vagy a saját árajánlat megtételéhez elengedhetetlenül szükséges all inclusive ár.
A MEVACO új generációs online shopja lenyűgözően egyszerű, hiszen lehetővé teszi a vevői igényekre történő gyors és rugalmas reagálást.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.