Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

28.02.2015

Egy ügyféltér, amely egyszerre sugároz nyugalmat és energiát

A MEVACO PerfAction-e olyan új technológia, amely különböző méretű lyukak perforálásával lehetővé teszi fotók, céglogók, piktogramok és számjegyek perforált lemezen történő ábrázolását – mindezt a színárnyalatok és árnyékok lenyűgözően valósághű, háromdimenziós hatású megjelenítésével. Ezt a technikát alkalmazta az altomünsteri művész, Michael Krause a dachaui Sparkasse Bernhard Rückert belsőépítész által átépített ügyfélterének kialakításakor. A képzett kőfaragót, aki a müncheni képzőművészeti akadémián, ill. Londonban a Goldsmith College-ban végezte tanulmányait, gyakran foglalkoztatja a képi élmény és az anyag ötvözése. „Nem akartam puszta ábrázolást” – magyarázza Michael Krause –, hiszen az nem felelne meg a Sparkasse imázsának, amely nemcsak a környék társadalmi középosztályának elkötelezett támogatója, de a régió művészeinek legnagyobb nem állami mecénása is.“ A MEVACO perforált lemezén ábrázolt fotó kiválasztásakor két alapgondolat is ugyanarra az eredményre vezetett: „Dachau egyrészt a vizek városa, számos folyóval, amelyeken hidak vezetnek át – mondja Michael Krause –, másrészt a hidak megtalálhatók az euró bankjegyek hátoldalán is. Így magától értetődő volt, hogy az allegóriát, miszerint a hidak embereket hoznak össze, a bank ügyfélterében is alkalmazzuk.“ Széleskörű gyűjteményéből Michael Krause a görög Epirus városhoz közel eső Kokoros-hidat választotta, amely lendületes ívei párhuzamban állnak a tér adottságaival, az ívelt fallal, ill. az íves bejárattal. A fotót az osztrák „Fotoblech“ cég számítógépes programjával alakították át, és a MEVACO PerfAction öt, 2,00 mm vastag alumínium lemezére perforálták, amelyeket a RAL 9010 tiszta fehér színű porszórás után Michael Krause elhelyezett a térben. A dachaui Sparkasse marketingvezetője, Christoph Zahn számára megérte a befektetés: „Ügyfeleink olyan kellemes teret kaptak, amely nyugalmat sugároz, ugyanakkor tele van energiával. Visszajelzéseink pozitívak.”

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.