Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

28.02.2014

Egyszerűen minden benne van – többletköltség nélkül!

A MEVACO „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt új vevőkommunikációt indított útjára.A „MI SEM EGYSZERŰBB“ egy olyan széleskörű program, amely vevőink számára megvilágítja a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit. A MEVACO által jelenleg előtérbe helyezett szolgáltatások célja, hogy megkönnyítsék vevőik, azaz a fémfeldolgozók munkáját. Az egyszerűség érdekében kidolgozott 8 pontos program harmadik, „EGYSZERŰEN MINDEN BENNE VAN“ pontja az árbiztonságról szól.

A MEVACO számára már régóta fontos, hogy leegyszerűsítse a munkafolyamatokat és megkönnyítse vevői munkáját. Ezen egyszerűsítés érdekében a vállalat „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt kidolgozott egy olyan 8 pontos programot, amelyben összefoglalta a legfontosabb információkat, miért egyszerű a MEVACO-tól, a MEVACO-val és a MEVACO-nál. Partnereink mindennapi munkájának megkönnyítésére szolgál többek között a MEVACO-nál kapott all inclusive ár is.
Azaz a vevők a megrendelni kívánt termékre egyetlen árat kapnak, függetlenül attól, hogy azt a vállalat online shopjában www.mevaco.hu keresték ki vagy telefonon érdeklődtek. Ez az egyetlen ár tartalmazza az összes költséget – az alapanyagtól a szállításig.<
A fémfeldolgozó szakemberek ezáltal sok időt takarítanak meg, de ami a legfőbb, biztos árat kapnak. Egy ajánlat elkészítése ugyanis nem tartozik feltétlenül a legkönnyebb feladatok közé! Ezzel a szolgáltatásával a MEVACO megkönnyíti a fémfeldolgozók saját kalkulációját. A MEVACO vevői ezáltal gyorsan tudnak reagálni az igényekre és valóban kötelező érvényű ajánlatot tehetnek. Ezt az előnyt saját megrendelőikkel szemben is kamatoztathatják, ezzel is bizonyítva hozzáértésüket. Különösen fontos lehet ez akkor, amikor munkaidőn kívül kell sürgős árajánlatot adni. A MEVACO online shopjában a termékekhez ugyanis a nap 24 órájában kérhetnek rendelési mennyiségtől függő árat.

A MEVACO-nál minden termék egyszerűen rendelhető, akár egyedi igényeknek megfelelő lyukasztással vagy szemformával, alapanyagból, formátumban és vágásfajtával – és mindez már 1 db-os mennyiségben is, max. 4 napon belüli szállítással. A MEVACO megújult weboldalán is egyszerűbbé vált a termékkeresés, a lemezek konfigurálása és megrendelése, valamint az egyedi termékek all inclusive árképzése. Emellett a látogató – fantáziáját

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.