Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.01.2014

Egyszerűen korlátlan – teljesítse akár a legkülönlegesebb vevői igényeket is!

A MEVACO „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt új vevőkommunikációt indított útjára.
A „MI SEM EGYSZERŰBB“ egy olyan széleskörű program, amely a kézműipar számára megvilágítja a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit.
A MEVACO által jelenleg előtérbe helyezett szolgáltatások célja, hogy megkönnyítsék vevőik, azaz a fémfeldolgozók munkáját. A MEVACO tehát az egyszerűsítésre törekszik: Így a fémfeldolgozó szakemberek pontosan azt a kívánt méretű terméket kapják, amelyre szükségük van. Emellett a kreativitásnak sem szabnak határokat.

Az egyediség egyre több megrendelő számára fontos, legyen szó bútordarabról, korlátról, kertkapuról, árnyékolóról vagy akár egy egyedülálló homlokzatról. A különleges vevői elképzelések néha nagy kihívás elé állítanak bennünket, megvalósításuk ugyanakkor elégedettséghez vezet. A MEVACO vállalat a fémfeldolgozó szakembereket épp az ilyen egyedi igények kivitelezésében kívánja támogatni úgy, hogy pontosan a vevői elképzelésnek megfelelő terméket készíti el. Emellett a kreativitásnak sem szab határokat. A MEVACO-nál könnyedén rendelhet perforált és expandált lemezeket, hullám- és ponthegesztett rácsokat egyedi lyukasztással vagy szemformával, az elképzeléseinek megfelelő alapanyagból, méretben és vágásfajtával – akár 1 db-os mennyiségben is, csupán 4 napos szállítási határidővel. A MEVACO új weboldalán ezért a kívánt méretű termék kiválasztása, konfigurációja, megrendelése, ill. az all inclusive ár azonnali lekérdezése mostantól még egyszerűbbé vált. Számos felhasználási lehetőség bemutatásával pedig – ösztönözve a fantáziát – ötleteket kívánnak adni egyedi elképzelések megvalósításához.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.