Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.12.2014

Zavartalan az úszás, a fürdés és a lubickolás

Egy GfK-tanulmány szerint Németországban 660.000 magánszemély rendelkezik kerti medencével, s ez a szám évente 12.000-rel gyarapszik. Petra Ketzer és vállalkozása, a„Rund ums Schwimmbad“ ezen a piacon igyekszik mind előrébb törni. Bemutatóterületükön egy olyan úszómedencét állítottak ki, térelválasztóként a MEVACO Rg 20-48,5 tűzihorganyzott acélból készült perforált lemezét alkalmazták. „Egyre többen döntenek a térelválasztó mellett, ahol szempont a könnyen kezelhetőség. Ebben a tekintetben pedig a perforált lemez messze vezet“ - mondja a vállalkozás vezetője.
Franciaország és Spanyolország után Európában Németország jelenti a harmadik legnagyobb piacot az úszómedence-eladásban. Egy GfK-tanulmány szerint 660.000 medence van az országban, s számuk évente 12.000-rel gyarapszik. Ezzel magyarázható, hogy Petra Ketzer és vállalkozása, a „Rund ums Schwimmbad“ nem panaszkodik a megrendelések csökkenő száma miatt. „Úszásra, lubickolásra, egy kerti parti hangulatának megteremtéséhez. Akinek volt már egyszer medencéje, nem akar lemondani róla” – mondja a vállalkozás vezetője. „Az építési telkek azonban egyre kisebbek, így a medence számára rendelkezésre álló hely is“ – vázolja fel a tendenciát. „Hogy a privát szféra nyugalmát megőrizzék, egyre többen döntenek a térelválasztó mellett.“ Amelyet gyakorta MEVACO-perforált lemezből készítenek. „Régebben impregnált fából készült palánkokat vagy sövényeket alkalmaztak, de ez már egyre inkább a múlté, hiszen ezek állandó karbantartást igényelnek, és emellett még fennáll annak is a lehetősége, hogy beszemetelik a vizet” – magyarázza Petra Ketzer. “Mindezekkel a gondokkal a MEVACO perforált lemezei esetében nem kell szembesülnünk. A legszívesebben a 2 mm vastag Rg 20-48,5-es, tűzihorganyzott acélból készült lemezt alkalmazzuk. Ennek a lemeznek megfelelően nagy a lyukasztása ahhoz, hogy a nyitottság érzetét keltse, mégis remek takaróelem. Sőt még véd az esőtől és a széltől is és könnyű karbantartani.“ A házi úszómedencék piacán tehát megfigyelhető a növekvő igény a MEVACO perforált lemezei iránt. „A berendezések technikailag egyre fejlettebbek“- mondja Petra Ketzer. „Manapság szinte minden medencébe építünk be adagolót és automatikus víztisztítót. Újabban sósvíz-elektrolízissel dolgozunk, hogy a vizet ne kelljen klórozni.“ Ez illik a képbe, ahol egyre inkább modern alapanyagokat használunk. „A szakmai tanácsadásokon feltétlenül elmondom, hogy aki a kényelmet szereti – és ki ne szeretné? – a MEVACO perforált lemezénél nem talál jobbat. Az előnye kézenfekvő: Csak egyszer kell megépíteni, és utána nem okoz semmiféle gondot.“ Jó ezt időben tudni, hiszen előbb-utóbb kezdődik az új úszómedence szezon!

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.