Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

31.12.2013

Egyszerűen több idő – az azonnali árinformációval hosszú várakozási időket takarít meg

Perforált és expandált lemezek vevőorientált szállítójaként a MEVACO lényegesen egyszerűbbé teszi vásárlói üzletszervezését. „MI SEM EGYSZERŰBB“ mottó alatt a MEVACO a 2014-es évtől újfajta üzleti kommunikációt kínál vevőinek. A „MI SEM EGYSZERŰBB“ egy olyan kidolgozott program, amely egyértelművé teszi a fémfeldolgozók számára a MEVACO-val való együttműködés hasznosságát és előnyeit. A különféle szolgáltatások, amelyekre a MEVACO különösen nagy hangsúlyt fektet, megkönnyítik vevőinek, a fémfeldogozó kisiparnak a munkáját.

„Az idő pénz.“ – Ki ne ismerné az idézetet, amely 1748-ból, Benjamin Franklintől, az Egyesült Államok egyik alapítójától származik, s amely napjaink globalizált, ezáltal igencsak felgyorsult világában még mindig aktuális? Kinek ne lennének fontosak a jobb minőségű termékek, az egyszerűbb információhoz jutás vagy a jobban kvalifikált munkaerő, amelyek egyenként is mind magasabb értéket teremtenek? Egy olyan vállalatnak, amely sikeres kíván lenni, bizonyára az! A vevőorientáltan kifejlesztett minőségi termékek és szolgáltatások időt, nem utolsó sorban pénzt takarítanak meg.
A A MEVACO vásárlóinak olyan intézkedések sorát kínálja, amelyek a szükséges biztonságot nyújtják ahhoz, hogy azok munkájukra koncentrálhassanak. A vevők számára nagy könnyebbséget jelent és időt takarít meg az a lehetőség, hogy a MEVACO megújított és könnyen kezelhető weboldalán gyorsan és rugalmasan állíthatják össze a számukra megfelelő termékeket. A vásárló egyedi termékéhez – mind az online shopban, mind pedig telefonon – azonnal rejtett költségek nélküli, all inclusive árat kap. Ezzel a teljes árral, amely tartalmazza a részköltségeket (beleértve a szállítás költségeit is), a szakemberek számára lehetővé válik az egyszerű és gyors kalkuláció. A közvetlen árinformáció a MEVACO vevői számára azt jelenti, hogy ügyfeleik megrendeléseire gyorsabban tudnak reagálni. A vásárló ahelyett, hogy e-mailekre, faxra vagy postán küldött árajánlatokra várna, az így nyert időt jó esetben nyereségteremtésre fordíthatja, hiszen az idő pénz. Ebből az időt megtakarító szolgáltatásból pedig végső soron nem csak a MEVACO vevői profitálnak, hanem vevőinek ügyfelei is.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.