Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

  • Christina Mayer
  • Vordere Karlstraße 12, 73033 Göppingen
  • +49 (0)7161 5020-453
  • MEVACOPresseservice@mevaco.com
  • Megkeresését sajnos csak német és angol nyelven tudjuk fogadni.
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

30.09.2015

A repülőutasok kényelméről a perforált lemez gondoskodik

Olaszország második legnagyobb repülőterén, a milánói Malpensán 20 millió utas fordult meg csupán az elmúlt évben. Az utasok egy ideje kényelmes szolgáltatásokat vehetnek igénybe: a ParkinGO vállalat teljeskörű szolgáltatásait, amelyek az utasok a repülést megelőző és azt követő stresszes helyzetét igyekezne mérsékelni. Az utas a reptér saját parkolóházban leállítja autóját, majd reptéri busz viszi őt a megfelelő terminálhoz. Eközben számos kényelmi szolgáltatást vehet igénybe, többek így pl. a gyorsított bejelentkezést. A szolgáltató egységes imageről a rivoli Studio APE Építésziroda gondoskodott, s ebben nagy szerepet kapott a MEVACO Rv 15-21 alumínium perforált lemeze: „Egy, a MEVACO Rv 15-21 alumínium perforált lemezéből készült sáv fut végig az épületen, és kíséri az utast a parkolóház bejáratától egészen a reptéri busz megállójáig“ – részletezik a Studio APE vezetői, Gianluca Alessio és Francesco Zannier. „A MEVACO perforált lemezeinek előnye, hogy mind bel- mind kültéren egyaránt alkalmazhatóak. A terek funkcióját alapul véve a perforált lemezt hol fehérre festett fal elé helyeztük, hol pedig üvegfelület elé, ezáltal újabb és újabb hatásokat érve el amellett, hogy megőriztük a ParkinGO egységes megjelenését.“ Időközben a ParkinGO kilenc reptéren van jelen Olaszországban, közülük öt helyszínen járul hozzá a MEVACO Rv 15-21 alumínium perforált lemeze a szolgáltató imagéhez. Az elkövetkezendő évre a ParkinGo további bővítéseket jelentett be, amelyekben a MEVACO perforált lemezei ismét szerephez jutnak.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.