SR_PR-Detail-DKMS_h1 SR_PR-Detail-DKMS_h2 SR_PR-Detail-DKMS_Abstract SR_PR-Detail-DKMS_Text_1 SR_PR-Detail-DKMS_Text_2 SR_PR-Detail-DKMS_Text_3
SR_PR-Detail-DKMS_h1
Vissza az Áttekintéshez
02.11.2014

Egyszerű segítség

A MEVACO munkatársai mint életmentők

Németországban minden 16. percben közli egy beteggel az orvosa: Ön leukémiában szenved. Gyermekek, fiatalkorúak, felnőttek - a betegség nem válogat. Gyakran csak egy őssejt az egyetlen esély a gyógyulásra. Problémát jelent azonban, hogy a sikeres transzplantációhoz a donor és a páciens szövettani eredményeinek csaknem 100%-ban egyeznie kell. Ez megnehezíti a megfelelő donor kiválasztását. A DKMS (Deutsche Knochenmarkspenderkartei=Német Csontvelődonor-nyilvántartás) a betegekhez "genetikai ikreket" keres. Azaz minél többen jelentkeznek, annál nagyobb az esélye a megfelelő donor megtalálásának.

A MEVACO nemcsak a tartós és környezetkímélő munkafolyamatokat tartja fontosnak, részt vesz az embertársainkért tett szociális felelősségvállalásban is. Ez a humán gondviselés munkatársaink számára is fontos, így nemrég elhatározták, hogy ők is síkra szállnak a fehérvérűség ellen folytatott harcban. Jelentkeztek őssejtdonorként, hogy ezzel is emberi életeket mentsenek meg.

Eddig hat MEVACO-munkatársunk jelentkezett donorként a DKMS-nél, és még többen jelezték szándékukat. A regisztáció költségeit a vállalat átvállalta.

További információkat a csontvelő-nyilvántartásról itt talál: www.dkms.de

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.