Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

MEVACO KATALÓGUS

A MEVACO App-pal a fontos információk mindig kéznél vannak - teljes termékválasztékunk, beleértve a cikkszámokkal és a MEVACO összes termékmintájával.

MEVACO Originals

- 70 dkg 56 kg helyett: Hagyja otthon mostantól a súlyos fém termékmintákat, és mutassa be a MEVACO-termékeket korszerűen iPadján! - A MEVACO 186 termékmintája mindenkor elérhető közelségben van – legyen az expandált vagy perforált lemez, ponthegesztett vagy hullámrács. - A gyorskereső funkcióval másodpercek alatt megtalálja a keresett terméket – a hosszadalmas keresgetés és lapozgatás már a múlté. - Vevői számára villámgyorsan megjelenítheti a MEVACO-termékeket. Sőt! Pillanatok alatt lehetséges a termékek összehasonlítása is.

oldal nézet

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.