Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

Információk a MEVACO termékeiről

A lemezek és a rácsok erősségeink közé tartoznak, így megbízható partnerként számíthat ránk mind beltéri, mind kültéri alkalmazások megvalósítása során. Tudástárunkban számos olyan, a perforált és expandált lemezekkel, ill. rácsokkal kapcsolatos információt, fogást, apró trükköt gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

Mi a perforált és expandált lemezek, a hullám- és ponthegesztett rácsok gyártása mellett köteleződtünk el, valamint amellett, hogy Ön megtalálja nálunk a kívánt terméket. Munkánk során számos tapasztalatot gyűjtöttünk, melyet szeretnénk Önökkel, vevőinkkel megosztani. Tájékoztatónkban információt adunk termékeinkről, a rendelkezésre álló alapanyagokról, az egyedi termékkialakítás lehetőségeiről, melyhez olyan eszköztárak nyújtanak segítséget, mint a MEVACO Configurator vagy a MEVACO Product Designer. Bemutatunk több továbbfeldolgozási lehetőséget is, mint pl. a porszórás.

Lemezek és rácsok beltérre és kültérre

Legyen az beltéri vagy kültéri alkalmazás, melyhez termékeinket választja, perforált és expandált lemezeink, valamint rácsaink funkcionalitásuk mellett a legmagasabb esztétikai igényeknek is megfelelnek. Keresse nálunk perforált és expandált lemezét, hullám- vagy ponthegesztett rácsát!

Ugrás a termékekhez

Minden alkalmazáshoz a megfelelő alapanyag

Termékeink megfelelnek a legkülönfélébb elvárásoknak: Legyen az különösen tartós és időjárásálló alapanyag, mint pl. a kültérben alkalmazott utólagosan porszórt, ill. horganyzott acél, vagy olyan értékes alapanyag, mint a nemesacél, melyből esztétikus lemezek, rácsok készíthetők. Válogasson az alapanyagok gazdag választékából, s találja meg az alkalmazásához legmegfelelőbbet!

Ugrás az alapanyagokhoz

Egyedülálló termékkialakítás a MEVACOval

Kínálatunk nem csupán standardtermékeket tartalmaz. Hogy az Ön projektje megrendelői megelégedésére valóban lenyűgöző legyen, a termékkialakítás számos lehetőségét kínáljuk: Legyen az egyedi konfiguráció, méretre szabott design vagy fotók, amelyeket a perforált lemez kelt életre. Merítsen nálunk ötleteket!

MEVACO Configurator

A MEVACO Configurator egész egyszerűvé teszi az egyedi termékkialakítást. Amellett, hogy lépésről lépésre vezet, lehetővé teszi a személyes és egyedi méretre szabott konfigurációt. Lenyűgözően egyszerű!

Tovább

MEVACO Product Designer

A MEVACO Product Designerrel néhány lépésben megtervezheti a kívánt méretben gyártott egyedi perforált lemezét. Gyorsan és egyszerűen akár saját rajz alapján, akár a meglévő eszköztár segítségével.

Tovább

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.