SR_IV-ME-8-Kirchner_h2
VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

„Sok terhet vesz le a vállamról, ha a szállítóm megbízható.“

Jonathan Kirchner

Jonathan Kirchner sosem hitte volna, hogy valaha lakatos lesz belőle, mára azonban odavan a szakmájáért. Örömét leli benne, hogy a mindennapok a maximumot követelik tőle: úgy szellemileg, mint a kétkezi munkában. Hogy teljes egészében a munkájára tudjon koncentrálni, azokat a szállítókat értékeli, akikkel egyszerűen minden jól működik.

Kirchner úr, Ön mit értékel a MEVACO-ban?

Nem rendelünk lemezt más szállítótól, ennek ellenére más gyártókkal is van kapcsolatom. A MEVACO esetében összességében minden tetszik.

Elmagyarázná, mit ért ezalatt?

Persze. A MEVACO-nak van pl. egy egészen modern online shopja. A honlapjukon az ember valóban mindent megtalál: az expandált lemezek feldolgozásáról szóló filmtől kezdve konkrét, megvalósult alkalmazásokig. A munkatársakat telefonon is nagyon kedvesnek találom. Akkor is kedvesek voltak velem, amikor még tanuló voltam, és talán nem tudtam mindig mindent pontosan megnevezni. De ha nagyon őszinte akarok lenni: Szeretem a gumimacikat is, amiket minden szállítmánnyal küldenek. (nevet) Mindig ügyelek rá, hogy én legyek az, aki átveszi az árut.

A hétköznapokban milyen előnyei származnak abból, hogy a MEVACO-val dolgozik?

Nos, a hétköznapjaim, hogy is mondjam, kissé kemények. Ha már szerelt össze korlátot, ami kemény mínuszokban egy éjszakát feküdt a szabadban, akkor tudja, miről beszélek. Épp ezért értékelem, ha a járulékos dolgokkal nem kell hosszasan foglalkoznom. Rendelek, aztán tudom, hogy majd érkezik. Nyugodtan bízhatok benne. Sok terhet vesz le a vállamról, ha a szállítóm megbízható. És a MEVACO-val ez nagyon egyszerűen működik.

Hasznosak Önnek a rövid szállítási határidők?

Igen. Itt mindenki tudja, hogy a MEVACO-nál egy raktári lemez már a rendelés napján a teherautóra kerül, de legkésőbb másnap, függően attól, mikor rendeltem. És őszinte kell, hogy legyek, mi ezzel így is számolunk. Utolsó pillanatban rendelünk, mert tudjuk, hogy bízhatunk benne.

Mire büszke a munkája során?

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.