Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

Egyedi megjelenés a MEVACO perforált lemezei különleges lyukasztási képeinek köszönhetően

Különleges és egyedi hatás elérésére válassza a MEVACO egyedileg konfigurálható perforált lemezeit! A szabályos lyukminta helyett a MEVACO Product Designer segítségével lyukasztási képeink egyénre szabhatók. Még nagyobb egyediség érhető el a MEVACO PerfActionnel, amely az Ön által kiválasztott fotót jeleníti meg perforált lemezen.

Egyedi lyukasztási képek készítése a MEVACO Product Designerrel

A MEVACO Product Designerrel nemcsak több lyukmezőt helyezhet el egy lemezen, adott lyukakat, akár egész lyuksorokat törölhet is. Így alakul ki az a lyukasztási kép, amit Ön elképzelt.

La Garenne-Colombes városában Guillaume Campet lakóháza a MEVACO Blox & Rain Blox egyedi lyukasztásának köszönhetően más épületekkel összetéveszthetetlen, személyes névjegykártyává vált.

Még nagyobb kínálat további ornamentikákkal és lyukmintákkal

A hagyományos kör- és négyzetlyukasztásokon, a MEVACO ismert Creativ Line-lyukasztásain felül a MEVACO Product Designerben számos más, szabadon alakítható ornamentika is található.

Ugrás a MEVACO Product Designerhez

Fotó perforált lemezbe álmodva – a művészi perforált lemez: PerfAction

A MEVACO PerfActionének köszönhetően valós fényképeket ültethet át perforált lemezre, ezzel is szélesebbé téve a kreatív megoldások tárházát. Legyen szó fotóról vagy bármilyen logóról – a lehetőségek szinte korlátlanok. A különböző méretű lyukak szabályos távolságban történő elhelyezésével ugyanis árnyékok, kontrasztok, térbeli mélységek keletkeznek.

Fénykép egy fémlemezen? – Mindenképp különleges!

  • A PerfActionbe álmodott képeket kör- és négyzetlyukasztással valósítjuk meg.
  • A lyukak átmérője az eredeti kép alapján 2-15 mm között helyezkedik el.
  • A legkisebb stégszélességnek (két lyuk közötti távolság) meg kell egyeznie az anyagvastagság min. másfélszeresével (nemesacél esetében kétszeresével).
  • A PerfAction-lemezeket körbefutó, min. 5 mm-es perforálatlan szegéllyel készítjük.
  • Legkisebb méret: 125 x 300 mm
  • Legnagyobb méret: 1405 x 2980 mm
Megnézem a PerfActiont

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.