Amikor egy lakatos mester saját magának dolgozik

Egy nagyon különleges perforált lemez kerítés

Miért ne kirándulhatna az ember például a Szászországi borútvonalon? Ezen a túraösvényen egyszerűen kövesse a piros szőlő jelzést, amely „cseppről cseppre“ vezet minket a jó borok felé. A Weinböhla-hegység mögött hirtelen felbukkan egy kis falu: Niederau. Nemcsak Németország legrégebbi vasútállomását találhatjuk itt, hanem felfedezhetünk egy különösen szép perforált lemez kerítést is.Mint ahogy itt sok mindennek saját története van, így ennek a kerítésnek is, amelyben a MEVACO perforált lemezek fontos szerepet játszanak.

A perforált lemez optimális vizuális védelmet nyújt a magánszféra számára

Ez Németország kulturálisan gazdag szeglete, a drezdai Elbland. Niederau-tól nincs messze Meissen a porcelán gyártás városa. Aki a városban sétál, látni fogja a szélmalmot és egy különösen szép perforált kerítést, amely Uwe Heimann mesterember otthonát veszi körül. Hogy melyik szakmában dolgozik, világossá válik, miután megtudjuk, hogy ő maga építette a kerítést. Hogyan került a fémiparba? Uwe Heimann nevet: "A szakmát tanoncként kezdtem. Kitanultam majd 5 év után elmentem a mesteriskolába. 2006 óta vagyok önálló vállalkozó. Kérdésünkre, hogy milyen perforált lemezt használtak ehhez a kerítéshez, gyors választ kaptunk: "Összesen tizenegy tábla MEVACO Keresztlyukasztás 11 került beépítésre, 1,5 mm-es horganyzott acélból mely utólag DB 703-as színűre lett festve."

A perforált lemez takar, és mégis betekintést ad

Tapasztalt mesteremberként könnyű döntést hozni, mikor saját kerítésről van szó? Vagy talán mégsem, mert túl nagy a választék? Végül is, Uwe Heimann szinte minden létező kerítés típust elkészített már ami csak megtalálható a piacon: a komplett kapu- és kerítésrendszerektől kezdve, a hozzá tartozó kőműves és elektronikai munkálatokkal együtt, a teljesen egyedi kerítésekig. Ha a megrendelő kívánságai szokatlanabbak akkor Uwe Heimann akár történelmi műemlékeket is restaurál. Szóval hogyan kell eljárni, ha az a saját tulajdonunk? Ez más mint másoknak dolgozni? A mesterember megrázza a fejét: "Számomra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzak ki minden munkából" - hangzik a válasza. Az ügyfelei örülni fognak ennek. Ahogy ő maga is örülhetet a MEVACO ügyfeleként, hogy megtalálta az optimális perforált lemezt saját magának. "akartam valamit, ami nem takar teljesen" - magyarázza. "A Kereszt 11 perforáció optimális erre a célra."

Perforált lemezek váltakoznak teli lemezekkel

Uwe Heimann azonban nem egy folytonos perforált lemez kerítésre gondolt. "A MEVACO perforált lemezek közé 1,25 mm-es horganyzott teli lemezeket is beépítettem. Két munkatársával a munkát gyorsan elvégezték. Megszoktuk hogy helyzettől függően vagy a műhelyben készítjük elő a kerítés elemeket,vagy a helyszínen szabunk ki mindent és mosolyogva hozzáteszi: "Ez a szakmám szépsége: a kreativitás, melyet minden új feladat megkövetel. Amitől a cégem kitűnik a többi közül: kicsik vagyunk, családiasak, és nagyon rugalmasak!

Perforált lemez és bor – jó páros

"A MEVACO ügyfele vagyok, és mint mindig, most is minden remekül működött", Örömmel halljuk ezt, és mindenképpen szeretnénk visszatérni erre a tájra, ahol a szőlő virágzik és perforált lemez kerítések különösen szépek.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.