Városépítészet expandált lemezzel

Ipari design erkélyen és kertben

Különlegesből egyedülállót alkotni - ez minden építész álma. Az Award-díj gyanús ipari jelleget sugárzó tetőtéri lakások esetében erről a MEVACO expandált lemeze gondoskodik. Például erkélykorlátként vagy kertkapuként. Átlátható és mégis véd a kíváncsi tekintetektől.

Fény, levegő, szerelem: Sonnenesplanade

A nürnbergi Sonnenesplanade a modern építészet előfutára. G. P. Wirth az ipari műemléket kelendő, modern lakásokká varázsolta. Az ipari jelleg megőrzéséhez az építész expandált lemezt alkalmazott az erkélykorlátok és a kertkapu kialakításában. Az átlátható anyag nemcsak kitűnően illeszkedik az épülethez, egyúttal bensőséges légkört is teremt, valamint átengedi a fényt és a levegőt. Ez a látványosság kitűnő kilátásokat ígér Nürnbergnek a nemzetközi városépítészeti versenyben.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.