Olasz design-rendőrség Anmarschban

Perforált lemez mint dekoratív védelem

A biztonság kivételesen fontos, ám nem mehet az látvány rovására. Még jó, hogy a MEVACO perforált lemeze mindkét követelményt teljesíteni tudja. Ezt a "rendőrség is ellenőrizte": Egy olaszországi rendőrörs az ajtókat és az ablakokat perforált lemezzel boríttatta be.

Biztonságot adó szép megoldás

Az oderzoi rendőrörsnek szép külsőt kellett öltenie. A MEVACO-nak köszönhetően az építész, Marzio Piaser remekelt a megoldással. Hogy ne lehessen behatolni vagy belőni, az ablakokra és az ajtókra festett perforált lemezt helyezett, s mindezt próba alá is vetette. Emellett arra is ügyelt, hogy az alkalmazott „Marron Monteado“ szín illeszkedjen az épület történelmi jellegéhez. A biztonság és az esztétikum tehát nem feltétlenül mondanak egymásnak ellent: a legjobb példa erre a perforált lemez.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.