Après-Ski-Bar az anyagok egyensúlyával

Mennyezetburkolat fekete expandált lemezből

A téli sportok kedvelői örülnek a porhónak és a porszórt acélnak. Ha mindezzel az Après-Ski bárban találkoznak, már tökéletes is a napjuk. Az anyagok, mint a kő, a fa és az expandált lemez kombinációja egyszerűen egyedülálló. Nem kell az egész napot a lesiklópályán tölteni ahhoz, hogy sport nélkül is jól érezzük magunkat ebben a környezetben. Az ötletes megvilágítás pedig minden eddigit túlszárnyal.

Après-Ski kultúra

Az Ahrn-völgy üdülőövezetének kellős közepén, Dél-Tirol Sand in Taufers nevű településén – olaszul Campo Tures – nem elégszenek meg a kis számokkal: A körben álló több mint nyolcvan 3000 m magas hegy grandiózus paradicsoma a téli sportok szerelmeseinek. Kronplatz, Klausberg vagy Speikboden sípályáin egyetlen kívánság sem marad teljesítetlenül. Ide olyan sportolók érkeznek, akik egy sípályán töltött nap után szívesen veszik igénybe saját költségükre az Après-Ski szolgáltatásait. Speikbodenben, a völgyállomáson Helmuth Innerbichler magánvállalkozó az Après-Ski-Bar Ahris-szal különleges élményt teremtett, amelyhez a MEVACO porszórt acél, rombusz 115x48x18 expandált lemezét alkalmazta. „Az expandált lemezt feketére festettük“ – magyarázza Helmuth Innerbichler – „ami az ötletes megvilágítással minden síeléssel töltött nap hangulatos befejezéséhez járul hozzá.“

„A MEVACO expandált lemezei rendkívül sokoldalúak“ – hangsúlyozza Helmuth Innerbichler –Legalább annyira, mint az a magánvállalkozás, amelyet 1979-ben festőcégként alapítottak a dél-tiroli Sand in Taufersben – olasz nyelven Campo Turesben. A vállalkozás kínálata hamarosan hőszigeteléssel és gipszkartonozással bővült. „Ebből később sláger lett, hiszen manapság hatalmas objektumokat lehet ily módon létrehozni“ – mondja Helmuth Innerbichler.

A kihívások szerelmeseinek

Mindegy, melyik tevékenységi kör az, amelyben kiváló minőségű munkára van szükség, neki mindig van bátorsága szembenézni az újabb és újabb kihívásokkal. Ezen kihívások közé tartozott az Après-Ski-Bar Ahris is. Ugyanis, ha Sand in Taufers kerül szóba, akkor automatikusan szóba kerülnek a téli sportok is. A környéken nyolcvan 3000 m magas hegy van, és a Kronplatz, Klausberg vagy Speikboden sípályáin egyetlen kívánság sem marad teljesítetlenül. Ezt szolgálja a völgyállomás Après-Ski-Bar Ahris bárja is: A padló kőlapokkal burkolt, a falak fával, a mennyezeten pedig a MEVACO porszórt acélból készült rombusz 115x48x18 expandált lemeze gondoskodik az alapanyagok egyensúlyáról.

Egészen különleges környezet

Mindez azonban még nem felelt meg az Innerbichler által támasztott magas követelményeknek. „Az expandált lemezt feketére festettük“ – magyarázza. „Ehhez elsőként zsírtalanítottuk, majd egy speciális alapozóval kezeltük, ami elindította a szükséges kémiai reakciókat. Az egyenletes felület eléréséhez halvány borostyánszínű korrózióvédőt vittünk fel. Az ötletesen elhelyezett világítással a MEVACO expandált lemeze a bárnak egész különleges hangulatot kölcsönöz.“ Az expandált lemez háromdimenzióssága miatt a színek a kék, a lila és a vörös árnyalatai között játszanak, függően attól, hogy a vendég a bár melyik részén tartózkodik. Nem csoda tehát, hogy némelyikük szívesen hosszabbítja meg tartózkodását az Après-Ski-ben.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.