Minden tekintetben kreatív

Egy ügynökség konyhája struktúrlemezből

Egy reklámügynökségnek akkor is kreatívnak kell lennie, amikor saját magáról alakít ki képet. A MEVACO struktúrlemeze ezúttal is lehetőségek tárházát teremti meg. A falak designelemekké válnak, a konyha pedig valódi közösségi térré. Az egyedülálló optikáról az egymással kontrasztban álló alapanyagok kombinációja gondoskodik.

Tetőtől falig design

Uhlbachban, egy bortermelő falucskában fontos szerepet kap a kényelem. Stuttgarttól mindössze öt percnyire a látogató megízlelheti a híres borokat. Még ha úgy is tűnik, hogy itt megállt az idő, formatervezés tekintetében ez nem mondható el. A logowerbung reklámügynökség például konyhája falburkolatához a korszerű struktúrlemezt választotta. Könnyen tisztítható és kitűnően harmonizál a tölgyfa és cseresznyefa berendezéssel. Thomas Reinmüller számára ez döntő fontosságú volt, hisz végülis designerhez érkezünk vendégségbe!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.