Telitalálat - Teljes biztonság

Épületek közötti átjáró expandált lemezből

A személyek biztonsága elsőrendű, és az sem mellékes, ha erre olyan esztétikus megoldást találnak, mint egy expandált lemezből készült átjáró, amely két épületet köt össze: Átengedi a levegőt és a fényt, ugyanakkor védelmet is nyújt. A MEVACO expandált lemezével bárki biztosra mehet.

Nincs les - köszönhetően az expandáltlemez-hálónak

Az 1. FC Ingolstadt 04 nemcsak a Bundesliga másodosztályában ér el szép eredményeket, de büszke lehet sokat ígérő tehetséggondozó munkájára is. Az U10-től az U23-ig remekül érzik magukat a csapatok a 15.800 férőhelyes Audi sportparkban. Erről gondoskodik az ifjúsági házat és a kiszolgáló épületet összekötő híd biztonsági hálójaként alkalmazott MEVACO rombusz 50x22x4, acél, 2,0 mm lemezvastagságú, utólag tüzihorganyzott expandált lemez is. A kivitelezéssel a Gebrüder Peters Gebäudetechnik GmbH-t bízták meg. Martin Höfelmayr projektvezető így emlékszik vissza: „Hogy a kívánt optikai hatást elérjük, az expandált lemezt négy keretbe osztottuk fel, középen T-acéllal, kívülről pedig laposvassal erősítettük meg,“ elérve ezzel azt a harmóniát, amit az 1. FC Ingolstadt a maga posztján is bizonyít.

Az eredményjelző táblán még nulla áll, a labda pedig azért gömbölyű, hogy könnyebben megfordulhasson a meccs. Az 1. FC Ingolstadt 04 csapatai nyilvánvalóan megszívlelik ezt a futballban közhelynek számító szlogent, hiszen sikereik figyelemreméltóak. Legyen az az utánpótlás, amely a bajorországi régióbajnokságban a 2. helyen áll, vagy akár a profik a Bundesliga másodosztályában. A szurkolók ünneplik Németország legfiatalabb nagyvárosának futballklubját, akik tehetséggondozásukkal is hírnévre tettek szert. Legújabb befektetésük alkalmával is az utánpótlást tolták előtérbe. Hogy az ifjúsági házat összekössék a kiszolgáló épülettel, amely helyet ad a szurkolók shopjának, az öltözőknek, a zuhanyzóknak és a szaunának, megbízást adtak egy 9 m hosszú stég megépítésére.

Garantáltan rozsdamentes: porszórt expandált lemez

Szép feladat a „Bajorország családi vállalkozása 2013“ címet viselő Gebrüder Peters Gebäudetechnik GmbH számára. Martin Höfelmayr így emlékszik vissza: „Egy ilyen hosszú híd esetében a téli és nyári hőmérséklet-eltérés miatt a hosszanti tágulás elérheti akár a 2,5 cm-t is. Ezt mindenképpen figyelembe kellett venni. Ami a MEVACO – biztonsági hálóként alkalmazott – rombusz 50x22x4, acél, 2,0 mm lemezvastagságú, utólag tűzihorganyzott expandált lemezét illeti, újabb kérdés kezdett el nyugtalanítani bennünket: Meg fog-e vetemedni a lemez a 400 ºC-os cinkfürdőben, vagy egyenes marad? Aggodalmunk azonban alaptalannak bizonyult, így a 80 my cinkbevonattal a fém abszolút ellenáll a rozsdának.“

Expandált lemezzel a környezet harmóniájáért

Martin Höfelmayr mosolyog: „Ennek ellenére utólag azért még porszórtuk, így a rozsda biztosan nem érheti el a fémet. Ami nagyon fontos, hiszen végül is a híd a személyi élet biztosítását szolgálja. Végül az expandált lemezt négy keretre osztottuk fel, középen T-acéllal, kívülről pedig laposvassal erősítettük meg. Így optikailag létrejött a kívánt harmónia.“ Az a harmónia, amelyre az 1. FC Ingolstadt 04 minden területen nagy hangsúlyt fektet. A világbajnoki ezüstérmes német labdarúgócsapat játékosával, a világkupa- és Champions League-győztes Thomas Linkével épp most hosszabbították meg sportigazgatói szerződését. „Az egyesületben hatalmas potenciál rejlik“ – nyilatkozta Linke. S ez válik egyértelművé a MEVACO expandált lemezével biztosított hídon is.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.