Életstílus és szenvedély ötvözete a lesiklópályán és az irodában

Ax expandált lemez modern belső környezetet teremt

Nagy karrierek gyakran kezdődnek egyszerű garázsokban: Steve Jobs az első Apple-t például egy garázsban építette meg, és a snowboard Európa-bajnok Gerfried Schuller is 1991-ben egy garázsban nyitotta meg az első Blue Tomato shopját. Akkori vásárlói köre, amely főként snowboardosokból és síelőkből állt, mára szörföző, skételő és streetstyle-ozó fiatalokkal bővült ki. A schladmingi központi épületben jelenleg 90 személy dolgozik. Magától értetődő, hogy a sikeres vállalkozás számára fontos a modern irodaberendezés is: A városias miliőről, amely minden Blue Tomato shopra jellemző, a fa és a MEVACO expandált lemezének kombinációja gondoskodik.

A modern stílust a rombusz szemformájú expandált lemez teremti meg

A Steiermarkban fekvő Schladming az osztrák Alpok egyik legjelentősebb téli sportközpontja. 1982-ben és 2013-ban itt rendezték meg az alpesi sívilágbajnokságot, 1993-ban és 2017-ben pedig a speciális olimpiát. Snowboardosok és síelők sereglenek a lesiklópályákra, köztük időről időre megjelennek a Blue Tomato központi épületének munkatársai is. Új hó esetén így bizony előfordulhat, hogy az irodában néhány szék üresen marad, ami persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy a Blue Tomato központból menekülnének az emberek. A MEVACO expandált lemezének, valamint a fának a kombinációja ugyanis üde, modern munkakörnyezetet teremtett.

A jó akusztikáról az expandált lemez mögött elhelyezett hangszigetelő burkolat gondoskodik

A döntéshozók számára fontos volt a zajszint csökkentése, melynek érdekében az expandált lemez mögé szigetelőanyagot helyeztek. 300 m2-en alkalmazták a MEVACO rombusz 115x48x18 expandált lemezét, mely felszereléséhez nyers acélvinkliket és U-profilokat használtak. Az ipari jellegű belső térről, egyidejűleg a zajszint csökkentéséről a lemezek mögött elhelyezett, fatáblákra erősített hangszigetelő anyag gondoskodik, amely a schladmingi központi épület esetében különösen fontos volt - így a MEVACO expandált lemezére esett a választás.

acél expandált lemez, rombusz, utólagosan színtelen lakkozott

A 115x48x18, 1,0 mm stégvastagságú rombusz expandált lemez pontosan azt az optikát teremti meg, amelyet a Blue Tomato név is fémjelez: A Blue Tomato látogatóit - magas minőséget nyújtva, mégis az egyszerűség szabályait követve - eredeti módon ösztönzi arra, hogy saját korlátaikat átlépve a hagyományostól eltérő módon kapcsolódjanak ki.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.