VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

Hűvös design a téli sportok kedvelőinek

Snowboard-shop rombusz szemformájú expandált lemezzel

A kezeletlen expandált lemeznek különleges optikai hatása van, ezért is alkalmazzák szívesen üzletbelsők kialakításában. Főként akkor, ha a vásárlóknak van érzékük az extravagáns dolgok iránt. Nagy szerepet kap ez esetben a hűvös elegancia, mint ahogy a divatos sportok, például a snowboard esetében is. Illendő, hogy ehhez az üzletbelső is passzoljon.

Shop ipari jellegű belső térrel

Snowboardozni divat! Snowboardozni menő! A snowboardshopoknak ezért különlegeset kell nyújtaniuk közönségüknek. Hogy a sportolók körében jó pontokat szerezzen, a schladmingi Blue Tomato ezért a világvárosi miliő mellett döntött. A kezeletlen expandált lemez a mindösszesen 300 m²-en igazi ipari csarnok jelleget varázsol. A nemesacél alkalmazásában jártas Egmund Gerhardter tudatosan döntött a MEVACO mellett: „Mivel már évek óta dolgozom együtt a céggel, tudtam, hogy termékeik minősége kiváló és az együttműködés is megy, mint a karikacsapás.“

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.