Kellemes belső hőmérséklet fémtető ellenére

Homlokzatok és tetők szellőzése perforált lemez segítségével

A fémből készült tetők nagyon jól mutatnak, ám szellőzésüket meg kell oldani. Mégpedig úgy, hogy a kistestű állatok ne juthassanak be a belső terekbe. Erre kitűnő megoldást kínál a szellőző mögé helyezett perforált lemez. Így a hívatlan kistestű vendégek megjelenése nélkül is garantált a ház kellemes belső hőmérséklete.

A tetőnek is szüksége van levegőre

Van más megoldás is, mint a hagyományos tetőszerkezet? Bizony, hogy van! A klímaváltozás miatt ugyanis egyre több épületre kerül fémtető. Amire azonban feltétlenül ügyelni kell: Az építésből adódóan a fémburkolat és az alatta lévő tetőszerkezet között keletkezett nedvességnek távoznia kell, és biztosítani kell a levegő szabad áramlását is. Erre szolgálhat egy, a célnak megfelelő szellőző. Ez azonban egy másik problémát vonhat maga után: a kistestű állatok könnyen mögé kerülhetnek, s ezt célszerű lenne megakadályozni. A szellőző elé helyezett perforált lemezzel a szigetelést biztosan és megbízhatóan óvhatjuk meg a kistestű állatoktól, anélkül hogy a szellőző veszítene tulajdonképpeni funkciójából.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.