Potenciális vendégek csábítása…

… perforált lemez falburkolattal

A "corporate design", azaz egy vállalat arculata alapvető feltétele a tartós üzleti sikereknek. Érdemes ebben is valódi unikumnak lenni. Az alumínium perforált lemezből készült falburkolat gondoskodik az egyedülálló megjelenésről, s az utasokat is terelni tudja az épületen át, aminek egy repülőtér esetében igen fontos szerepe van.

Egyedülálló arculat

„Érezze a különbséget!“ – szól az olasz ParkinGO vállalat jelmondata, amely egyedi ötletet takar: A repülőutas leteszi autóját a repülőtér saját parkolóházában, majd egy reptéri busz viszi őt a terminálhoz. Időközben pedig számtalan kényelmi szolgáltatást vehet igénybe, melyeket a ParkinGO imaget meghatározó MEVACO Rv 15-21 alumínium perforált lemez tesz teljessé. Jelenleg kilenc repülőtéren vannak jelen, tervezőjük pedig a rivoli székhelyű Studio APE Építésziroda.

Ezt nevezik a jövő piacának: Csupán a milánói Malpensa, azaz Olaszország második legnagyobb repülőterén 20 millió utas fordult meg az elmúlt évben, mindegyikük potenciális ügyfelet jelentve a ParkinGO Malpensa vállalatnak és a vállalat szolgáltatásainak. Mivel a repülőutat meghatározza a sürgető idő, illetve a repülés előtti és az azt követő stressz, a következő remek ötlettel álltak elő: Az utas a reptér saját parkolóházában leállítja autóját, majd reptéri busz viszi őt a megfelelő terminálhoz. Eközben számos kényelmi szolgáltatást vehet igénybe, mint például a gyorsított bejelentkezést.

Komplex feladatok megoldása egyszerűen

„Hogy felhívjuk a figyelmet a kínálat minőségére, fontos volt számunkra az image megteremtése“ – mondja Gianluca Alessio, aki Francesco Zannierrel közösen vezeti a a ParkinGO arculatáért felelős rivoli Studio APE Építészirodát. „Soluzione semplici a problemi complessi“ – írták zászlajukra az építészek. Azaz egyszerű megoldásokkal a komplex feladatokért. „A MEVACO perforált lemeze ideális alapanyagnak bizonyult célkitűzésünk megvalósításában. Egy, a MEVACO Rv 15-21 alumínium perforált lemezéből készült sáv fut végig az épületen, és kíséri az utast a parkolóház bejáratától egészen a reptéri busz megállójáig“ – részletezi Gianluca Alessio. „Nemcsak kíséri, de vezeti is az utast, gondoskodva a gyors és egyszerű tájékozódásról.“

Az észlelés különleges módja

Ehhez a Studio APE építészei kiaknázzák a MEVACO perforált lemezek adta valamennyi vizuális lehetőséget. „Az alapanyagot úgy kültéren, mint beltéren is alkalmaztuk“ – mondja Gianluca Alessio. „A körlyukasztás újra és újra érdekes hatást kelt, amit ki is használtunk. A terek funkcióját alapul véve s egyfajta építészeti formanyelvet teremtve a perforált lemezt hol fehérre festett fal elé helyeztük, hol pedig üvegfelület elé, így a lemez biztosítja az egységes megjelenést.” Az építészek ezzel tulajdonképpen a ParkinGO szlogenjét karolták fel: ‘Érezze a különbséget!’. „A parkinGO szolgáltatásai megkönnyítik az utasok feladatait, s ezt a könnyedséget tükrözi a MEVACO lemezek háromdimenziós, világos geometriát követő, ugyanakkor korántsem tolakodó hatása is. Ez az alapanyag mintha lélegezne, még ha alumíniumból is van.“

Rugalmas együttműködés

Időközben a ParkinGO kilenc reptéren van jelen Olaszországban, s még továbbiakat is terveznek, ahol az egységes megjelenés megteremtésében ugyancsak a MEVACO Rv 15-21 alumínium perforált lemeze kap szerepet. „A MEVACO nagyon rugalmas partner“ – mondja ki a dicséretet Gianluca Alessio. „Mindegy, hogy nagy mennyiségben rendelünk vagy csak egy-két darabot, mindig minden úgy megy, mint a karikacsapás, ami nekem, mint építésznek nagyon nagy szabadságot jelent.” S végül, ami a dolgot még teljesebbé teszi, az a minőség és az egységes megjelenés a ParkinGO számára, a minőség és az összetartó erő az építészek számára, azaz a MEVACO perforált lemezei.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.