Üzlet és Cipő-design egyben

Az expandáltlemez-állványok vonzzák a vásárlókat

"Ha el akarsz adni valamit, azt a megfelelő módon be is kell mutatnod." Vásárlók sokasága ámul el a rendkívüli üzletbelsőtől: alumíniumpolcok, amelyeket expandáltlemez-falakhoz rögzítettek. Ily módon alakították ki a szinte ellenállhatatlan, kiváló minőségű cipőállványokat.

Értékesítés-ösztönzés lengyel módra

Lengyelországban, Varsó szívében Seweryn Nogalski, a Pentagram építésziroda mérnöke megdobogtatja a nők szívét. A Wileńska bevásárlóközpont általa tervezett cipőszalonjában a cipőket MEVACO expandált lemez falburkolatra erősített, alumíniumlemezből készült, fehér polcokra helyezte. A falburkolathoz rombusz 62x25x9 és rombusz 200x80x33 expandált lemezt alkalmazott. A vásárlók figyelmét emellett LED-izzókkal irányítja a választékra.

A cipőszalon, amelyet a Seweryn Nogalski által vezetett, katowicei Pentagram építésziroda mérnökei terveztek, még ma is ritkaságszámba megy: Kiváló alapanyagból készült, leredukált formák bűvölik el a látogatókat a Wileńska bevásárlóközpont kellős közepén; köztük a MEVACO többfajta expandált lemeze is, mint a rombusz 62x25x9, alumínium, 2,0 mm vagy a rombusz 200x80x33, alumínium, 3,0 mm.

Üzlet-design a cipők szerelmeseinek

Az elismerések arra utalnak, hogy a szalon kialakítása elnyerte a vásárlók tetszését. Már csak az a kérdés, hogy a Szex és New York sztárja, az egyben híres cipőbolond Sarah Jessica Parker mikor alakíttatja át ilyenné cipőszekrényét. Talán nem is olyan sokára, hiszen „ez a megoldás remek hátteret kínál a cipők bemutatásához” – mondja Seweryn Nogalski. „Az expandált lemez a legkitűnőbb alapanyag erre a célra.

Üzletkoncepció szokatlan kialakítása

Aki belép az üzletbe, annak érdekesen tükröződő képi élményben lesz része: Az expandált lemez falakon elhelyezett, alumíniumlemezből készült, fehér polcok olyanok, mint piciny csónakok a csillogó tengeren. Pont ezt a hatást akartuk elérni, amikor a kiállítófalakat terveztük.” Kissé talán szokatlan, és nem is kockázatmentes egy egész üzletlánc tekintetében. Ám Seweryn Nogalski bőséges tapasztalattal rendelkezik sikeres üzletkoncepciók kialakításában. „Az ugyancsak általunk tervezett Big Star üzletek esetében is az expandált lemezt alkalmaztuk” – mondja Nogalski. „És ott is jól érvényesül.”

A cipők hatásos bemutatása

A koncepcióban elsőrendű szerepet kap az egyediség, amelynek az expandált lemez rugalmassága kitűnően megfelel. „A LED-izzók segítségével az üzlet pedig úgy világítható meg, mintha színházban lennénk. Az expandált lemezeken visszatükröződő fény a tekintetet egyenesen a cipőkre irányítja. Ez az alapanyag valami egészen különös tulajdonsággal rendelkezik: Masszivitása ellenére nagyon sokoldalúan felhasználható. Lehet festeni, de lehet hagyni korrodálódni is, lehet hegeszteni vagy csavarozni – nincs kivitelezhetetlen ötlet, és az eredmény magáért beszél!”

Elegáns és esztétikus

Nincs ez másként a Wileńska bevásárlóközpontban sem. Amikor Seweryn Nogalski megkérdezte a megrendelőt, mennyire elégedett, az a következőképp válaszolt: „Nagyon elegáns és nagyon esztétikus.” Kell ennél több egy tervezőnek? Talán még annyi, hogy Sarah Jessica Parker is felfedezze magának az ötletet, hiszen a cipőimádó hölgy maga is értékeli, ha kedvenceit nemes környezetben láthatja.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.