Könnyedén az új lépcsőházba

A perforált lemez, mint védelmet adó díszítőelem

Mit lehet ugyan kihozni egy lépcsőházból? Sok mindent, ha az embernek elegendő fantáziája van. A színes alumínium perforált lemez nemcsak színt ad a lépcsőháznak, de a maga szellős-könnyed módján gondoskodik a védelemről és a biztonságról is. Így válik végül a lépcsőház kedvenc tatózkodási hellyé.

Stabil és egyúttal szellős: A MEVACO perforált lemez

Esztétika, védelem, egyben cégtábla: Az olasz Pintarelli Verniciature festékgyárnak pontos elvárásai voltak újonnan kialakítandó lépcsőházával szemben. A megbízást Rossi Rolandonak adták, akinek mottója: "Ami nem megy, az nem is létezik". Az építész úgy érezte, mintha a kör négyszögesítését kellene megoldania. Köszönhetően a MEVACO-nak, ez persze sikerült is! A példaértékű fal megteremti a stabilitás és a légies könnyedség egységét. „Ha minden olyan könnyen menne, mint a perforált lemezzel, sokkal egyszerűbb dolgunk lenne“ - összegzi elégedetten a megbízást az építész.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.