Az 1. osztályú megoldás: kertkapu nemesacélból vagy acélból

Időtálló és funkcionális esztétika

Egy kertkapu nemesacélból vagy acélból minden más, ám nem hétköznapi. Tapasztalja meg Ön is, hogyan állhat egymással harmóniában a design és a funkció! kilátás belülről, takarás az utcafront felől - ez a perforált lemez. A fémből készült kapuk időtálló megoldások a modern, egyéni stílust követők számára.

Ragyogó teljesítmény: kertkapu perforált lemezből

Lothar Altfeld lakatosmester nagyon is tudja, hogyan tehet egy hétköznapi kertkaput valóságos mesterművé: A titok nyitja a perforált lemez, amely esetében design és funkció kéz a kézben járnak. Az alapanyag nagyon jól takar, egyidejűleg könnyű és átlátható is. A korróziómentességet a tűzihorganyzás biztosítja. Egy ilyen rendkívüli fém előtt minden ajtó megnyílik: Egyre többen fedezik fel maguknak a perforált lemezt. Különösen építészek ismerik fel időtállóságát és célszerű alkalmazási lehetőségeit.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.