A tökéletes találat: nemesacél korlátrendszerek

Sziklaszilárd design-elem

Szeretné, ha az Ön háza is design-házzá válhatna? Ragyogó megoldás erre, ha a korlátjait nemesacél perforált lemezből készítteti el. Más alapanyagokkal kombinálva a lehetőségek széles tárháza nyílik meg Ön előtt: Tartósan szép korlátrendszerek, biztos védelemmel a kíváncsi tekintetekkel szemben.

Ház vörösrézből, nemesacél korlátokkal

Egy schaanwaldi sziklafalon vörösréz szépség ácsorog, amely nemcsak külső, de belső értékeivel is ámulatba ejt. Télen ellenáll a legvadabb időjárásnak is, nyáron pedig a napsugarak táncolnak homlokzatán. A Walter Istermann által épített gyöngyszemnek azonban még ennél több értéke is van. Időjárásálló, MEVACO-profilokba foglalt, nemesacél korlátai megszűrik a napfényt, a kíváncsi tekinteteket ugyanakkor távol tartják. Egy ilyen ház belsejében bizton nem marad egy kívánság sem teljesítetlen!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.