(Nem) nagy kunst: acél és nemesacél az erkélyen

A perforált lemez életstílus

Acél és nemesacél segítségével változtassa erkélyét Ön is műalkotássá! Hogy erre milyen lenyűgöző lehetőségek kínálkoznak, megmutatja Önnek a dekoratőr, Rick Mulligan. Győződjön meg róla Ön is: az acél és a nemesacél az erkélyeken valódi látványosság. Nézze bármilyen szemszögből is!

Szóbeszéd tárgya: nemesacél erkélykorlát

A „Ricks Wohnwelten“ ötletmagazinban Rick Mulligan dekoratőr olyan perforált lemez alkalmazásokat mutatott be, amilyeneket addig még nem lehetett látni: A fémet lefektette a padlóra, tetszés szerint üveggolyókat szórt rá és egy újabb lemezt helyezett a tetejére. Majd összecsavarozta és beleillesztette egy erkélykorlát keretébe. Hogy a hatást még inkább növelje, az üveggolyókat neoncsővel világította meg. A közönség, amely egyik ámulatból a másikba esett, kitörő vastapssal fogadta az ötletet.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.