Ne lehessen átlátni rajta: kerítés fémből

Acél vagy alumínium? Fő, hogy perforált lemez legyen!

A fémből készült kerítés maga a ragyogás, egyben remek takaróelem. Legalábbis, ha lyukasztott alumíniumlemezből készült. A kerítés az utcáról nézve valódi látványosság, míg a kíváncsi tekintetek a legnagyobb sajnálatukra kívül rekednek. Exkluzív, egyben időjárásálló megoldás, ami tulajdonosát hosszú távon elégedetté teszi.

Hogy zavartalanul élvezhesse kertjét

Ugyan ki szeretné, ha kertjében állandóan a szomszédok kíváncsiskodó tekintetét kellene félnie? Klaus Langer semmiképp. Hogy magánszféráját zavartalanul élvezhesse, az ingatlanszervező szokatlan kerítést építtetett. Perforált alumíniumlemezeket rögzített teakfaoszlopokhoz – előkelő hatást keltve, mindazonáltal biztosítva a könnyen tisztíthatóságot és az időjárással szembeni ellenállóságot. Az ötlet nemcsak a ház tulajdonosának tetszik, de egyre több követőre is talál.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.