Liechtensteini luxus: korlátok perforlált lemezből

Magukért beszélő korlátbetétek

A perforált lemezből készült korlát mindig is designelemnek számított. Ezt ismerték fel a liechtensteini lakatosmesterek, aminek az eredményét Eschnerbergben, csodálatos természeti környezetben láthatjuk.

Fejedelmi erkélykorlátok

A fejedelemség Európa egyik legsikeresebb gazdasági színterének számít. Az országnak azonban formatervezés tekintetében sem kell szégyenkeznie. Eschnerberg környékén a túrázók és természetbarátok újabban nem csak a táj szépségében gyönyörködhetnek, de megcsodálhatják Dietmar Marxer erkélykorlátait is. A perforált lemezbetétek keretét MEVACO-profilokból hegesztették. Kicsi a bors, de erős – érvényes ez nemcsak az országra, de építményeire is.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.