A hőségnek nincs esélye

Ötletes perforált lemez árnyékoló

A napsütés csodálatos dolog. Ám ha a lakás túlzottan felmelegszik tőle, kevésbé élvezetes. Főként nyáron. Az alumínium perforált lemez remek megoldást kínál a nap nem kívánt sugarai ellen. Élénk színek alkalmazásával a homlokzatot pedig pillanatok alatt feldobja.

A kreatív lehetőségek anyaga

A vesztfáliai Hammban egy házhoz elkészült egy figyelemreméltó hozzáépítés. Vagy éppenséggel inkább: figyelemfelkeltő? A dinnyesárga és vérnarancs színű árnyékoló színt hoz a homlokzat szürkeségébe. A mozgatható perforált lemez panelek nemcsak látványukban különlegesek, de nagyon jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak is, ápolási költségük pedig gyakorlatilag nulla. Az apanyag maradéktalanul meggyőzte az építészt, Gunther Lohmannt: „A perforált lemez nagyon kreatív lehetőségeket rejt magában, nagyszerűen lehet vele dolgozni, tiszta vonalvezetést és tagolást kialakítani.“

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.