Tájba illeszkedő műemlékvédelem

Faburkolat expandált lemezzel ötvözve

A modern műemlékvédelem nagy kihívást jelent. A MEVACO expandált lemezével ennek egyszerűen megfelelhetünk. A mozgatható árnyékoló kiegészülve a faburkolattal egyedülálló látvánnyá válik, s tökéletesen illeszkedik a gyönyörű tájba.

Újdonságba vetett bátorság Arnsgrünben

Az ideutazó élvezi és csodálja a sűrű erdőket, az illatos réteket és a korszerű műemlékvédelmet. Arnsgrünben is érvényes az állagmegőrzés újcélú felhasználás mellett mottója. Alfred Görstner építész egy udvart vörös faburkolat segítségével illesztett be harmonikusan a tájba. Csak az árnyékoló tűnik fel. Az expandált lemez az ablakok méretéhez igazodva síneken fut és görgők segítségével mozgatható előre, ill. hátra. Az újdonságba vetett bátorság meghozta eredményét: az embereknek tetszik a vogtlandi merészség.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.