Szükségből erény

Mélygarázs perforált lemez burkolattal

Középület mélygarázs nélkül ma már elkézelhetetlen, kiváltképp München belvárosában. A szükségből azonban erény is kovácsolható: A perforált lemez eltakarja mindazt, ami nem szép, sőt egyedülálló design-elemmé változtatja.

Kinyilatkoztatás, egyben design

„Legyen a párbeszéd színhelye!"- mondta Johannes Rau a müncheni Ohel Jakob főzsinagóga alapkőletételén. A kívánság három év múlva teljesült. Több mint 15.000 ember csodálta meg a világos kagylómészkőből épült kockaformájú zsidó templomot. Az átadáskor ámulatba estek azonban a zsinagógához tartozó mélygarázstól is, amely esetében Andrea Wandel perforált lemezt alkalmazott a számtalan vezeték eltakarására és az ott parkoló vendégek megelégedésére.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.