Régi szépség új öltözetben

Ablaktáblák perforált lemezből

A kockakövek és a Creativ line Matrix ötvözete. - Jól cseng, ám még jobban mutat! A perforált lemez ablaktáblák kitűnő árnyékolók, és védenek a betörésekkel szemben is. A sötétben bentről kiszűrődő fény pedig igazi látványt jelent, s teszi az éltes épületet ismét fiatalossá.

Történelmi épületek modern elemekkel

Jürgen Mayer azonnal felismerte a műemlékvédelem alatt álló épület rossz állapotát – de a benne rejlő lehetőségeket is. A hatás elérése érdekében az építész a történelmi elemeket egyedülálló módon ötvözte a korszerű épületelemekkel. Az eredmény: a heidelbergi kastély egykori kockakövei tökéletes kiegészítői a perforált lemez ablaktábláknak, amik kitűnőek árnyékolóként, de védenek a betörésekkel szemben is. A sötétben bentről kiszűrődő fény pedig igazi látványt jelent!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.