Nemcsak divatos, de egyértelműen látványos is.

Bemutatóterem expandált lemezből

Trendeket követhetünk, ám magunk is teremthetünk. Mégpedig a MEVACO expandált lemezével, amelynek más alapanyagokkal való kombinációjából egyedülálló stílus születik. Épp a divat az, ahol fontos, hogy éllovasok legyünk. Például egy olyan bemutatóteremmel, ami semmi máshoz nem hasonlítható.

Az alapanyagok "trendi" kombinációja

320 m²-es hipermodern bemutatótermében vonultatja fel a legújabb trendeket a lengyel Big Star divatcég. Hogy a kollekciónak igazi miliőt teremtsen, Seweryn Nogalski építész a MEVACO expandált lemezeit olyan alapanyagokkal kombinálta, mint a kő, az üveg és a fa. Az egységes hatást keltő falon kitűnően reprezentálható a legújabb divat, melynek az alkalmazott LED-fények még erőteljesebb hangsúlyt adnak. Az építészt elbűvölték az alapanyag sokoldalú felhasználási lehetőségei, így máris újabb tervei vannak a kiváló tulajdonságokkal rendelkező expandált lemezzel.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.