Csak törzsvendégeknek

Ajtónállók perforált lemezből

Magánéletre mindenkinek szüksége van. Az alumínium perforált lemez a takarások modern megoldását kínálja. S ha még U-profil vázra is rögzítjük, egész avantgárddá válik. Hozzá egy átlátszó üvegezés, és már kész is az egyedülálló előtető. Hagyományos kerítésre így már nincs is szükség!

U-profil perforált lemezzel hagyományos kerítés helyett

Különleges építészeti stílusa van az Aschaffenburg közelében fekvő Waldaschaffnak. Egy kerítés helyett az építész, Hans Piasny például U-Profil-vázat alkalmazott, amelyre kétoldalról perforált lemezt erősített. A szerkezetet átlátszó üvegezésű előtető és az alatta rögzített perforált lemez kazetták egészítik ki, amelyek feladata, hogy csak a várt vendégeket engedje be. És néha az egyszerű járókelőket, akik gratulálni szeretnének a jól sikerült kerítéshez.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.